Отслабване и оформяне на тялото (за мъже)

5 продукта
Сортирай:
Пол: Мъж
На страница по:

 

В този раздел ще откриете иновативни продукти за отслабване и оформяне на тялото.

Антицелулитни лепенки и лепенки за плосък корем. Тяхното действие се освобождава постепенно в кожата. Те имат дренажен ефект, който помага по-лесно да се разградят мастните натрупвания, т.е. целулитът. Лентите видимо подобряват външния вид на кожата, възвръщат нейната гладкост. Тя изглежда много по-здрава. Антицелулитни лепенки и лепенки за плосък корем съдържат натурални съставки като зелено кафе, ананас и водорасли.

За да изваете красиво тяло и да се справите с целулита, можете да използвате антицелулитни клинове. Те обхващат и въздействат на корема, бедрата, задните части и коленете. Носенето на антицелулитни клинове действа като мирко-масаж, който стимулира циркулацията на кръвта в тъканите. Те имат затоплящ ефект, който подпомага изпотяването и изхвърлянето на излишните токсини и вода от тялото. При редовно носене на антицелулитен клин кожата става видимо по-здрава, стегнала, гладна и еластична. Целулитът видимо намалява. Ще усетите и ефект на отслабване само след няколко седмици.

При нас ще откриете и оформящи и отслабващи клинове. Те са изработени от еластична материя и извайват фигурата, най-вече в областта на корема, седалището и бедрата. Можете да ги носите като стягащо бельо. С тях тялото ви ще изглежда много по-стегнато и стройно. Оформящите и отслабващите клинове са много удобни за носене и поддръжка. Някои модели имат и екстракт от алое вера в тъканта, който хидратира кожата и я прави по-гладка. Клиновете се предлагат и в различни цветове.

За оформяне и отслабване на коремната област, можете да изберете някой от нашите колани. Едни имат поддържащо и оформящо действие. Те са изработени от еластична тъкан, която остава незабелязана под дрехите. Оформящите колани ще направят талията ви по-слаба и стегната. Освен това те са изключително удобни за носене. Предлагаме и колани за отслабване, които се борят с целулита в зоните на корема и кръста. Те имат масажиращ ефект, който подобрява циркулацията на кръвта и лимфата и по-този начин намалява мастните натрупвания.

Предлагаме и различни видове контакти гелове за медицински цели. Те се използват, когато е необходимо да се направи ултразвукова диагностика, както и ултразвукова терапия за отслабване и оформяне на тялото. Контактните гелове осигуряват много добра проводимост между електродите (сондите) и кожата.

Изберете вашите продукти за отслабване и оформяне на тялото и се чувствайте уверени в кожата си!

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook