Медицински изделия при диария (за жени)

11 продукта
Сортирай:
Пол: Жена
На страница по:

 

Ако търсите медицинско изделие срещу диария, в този раздел ще откриете продукти на най-добрите фармацевтични производители.

Диарията е чест симптоми на различни вирусни и бактериални заболявания в това число и гастроентерит. Това е храносмилателно разстройство, което засяга както децата, така и възрастните.

Диарията представлява отделянето на фекалии с водниста консистенция, което може да доведе до дехидратация, особено при малките деца, и загуба на много витамини и минерали. Поради тази причина острата диария трябва да бъде навременно овладяна.

Медицинските изделия при диария имат абсрорбентни, бактерицидни свойства, помагат за регенериране на лигавиците и повишават имунната защита на храносмилателния тракт. Най-често те съдържат натурални съставки като естествена глина, млечнокисели бактерии и растителни екстракти.

Много е важно да спазвате дозировката и да не надвишавате препоръчителния дневен прием. Препоръчително е да се консултирате с лекар, преди да започнете приема на лекарства за диария, дори и без рецепта.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook