Лекарства за лечение на сърдечно-съдови заболявания (за мъже)

523 продукта
Сортирай:
Пол: Мъж
На страница по:

 

Лекарствата за лечение на сърдечни заболявания се различават по своя състав и начин на приложение (перорално, инжекционно) в зависимост от конкретните оплаквания на пациента:

- Лекарства за лечение на исхемична болест на сърцето: различни препарати се назначават за облекчаване дейността на сърцето, понижаване нивата на холестерола и триглицеридите, и намаляване риска от формиране на кръвни съсиреци.

- Лекарства за лечение на ниско кръвно налягане: антихипотензивните лекарства се назначават за подобряване на сърдечните контракции и синусов ритъм.

- Лекарства за лечение на сърдечна недостатъчност: водят до облекчаване дейността на сърцето, подобряване на снабдяването на миокарда с кислород и намаляване на натоварването на сърдечния мускул.

- Лекарства за лечение на сърдечни ритъмни нарушения: за облекчаване на основните симптоми при ритъмни нарушения, като сърцебиене, усещане за прескачане на сърцето, тахикардия и други се назначават подходящи антиаритмични лекарства.

Прилагат се за лечение на сърдечни заболявания при деца и възрастни, самостоятелно или в комбинация с други медикаменти, като се назначават по лекарско предписание.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook