Лекарства за лечение на болка и възпаление (за мъже)

154 продукта
Сортирай:
Пол: Мъж
На страница по:

 

В тази категория ще откриете лекарства по лекарско предписание, които се използват като част от терапията на заболявания и състояния, свързани с болка и възпаление.

Те най-често са от групата на нестероидните противовъзпалителни средства (НСПВС), кортикостероидите и на ненаркотичните аналгетици (обезболяващите лекарства).

Обезболяващите лекарства се справят със силната и остра болка от различен характер - главоболие, зъбобол, невралгии, мигрена, мускулни болки, изгаряния, травми, постоперативни болки, менструални болки, бъбречни и жлъчни колики, болки при онкологични заболявания. Обезболяващите лекарства не предизвикват пристрастяване.

Противовъзпалителните лекарства имат обезболяващо и силно изразено противовъзпалително действие и се борят с болката и отока в ставите и мускулите. Справят се със симптоми на ревматоиден артрит, остеоартрит и анкилозиращ спондилит. Те са подходящи за болки в гърба, пристъпи на подагра, навяхвания, изкълчвания, болки след операция, инфекции на ушите, носа и гърлото.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook