Апарати и уреди за обезболяване (за бебето и детето)

6 продукта
Сортирай:
Пол: Дете
На страница по:

 

В този раздел ще откриете различни апарати и уреди за обезболяване и контрол на болката.

Това са ръчни или електронни изделия, които се използват за облекчаване на болки в тялото от различен произход, най-често ставно-мускулен. Те могат да бъдат както пособия за масаж, като вендузи, акупресурни апликатори, вибромасажори, така и електрически уреди - инфрачервени лампи, електростумулатори, ТЕНС апарати и други.

В тази категория може да откриете различни видове масажори за тяло. Едни от тях са под формата на валяк, топка, пояс и дори килим с акупунктурен апликатор. Могат да се използват както в домашни, така и в болнични условия. Те премахват болката, подобряват микроциркулацията, нормализират кръвообращението и се борят с целулита и затлъстяването.

За повишаване на тонуса, работоспособността, за регулиране на съня и метаболизма, можете да използвате акупунктурни стелки.

За проблеми с целулита, възпалителни заболявания на долните дихателни пътища, настинка, бронхит можете да разчитате на различни видове вендузи.

Инфрачервените лампи се използват за нагревки при напрежение и болки в мускулите, дегенеративни ставни заболявания и настинки. Тези лампи произвеждат насочена инфрачервена топлина, която се поема от тялото и действа в дълбочина като подобрява кръвообращението и храненето на тъканите, намалявайки хроничната болка.

Уредите на електростимулация повишават жизнеността, облекчават болката и стимулират мускулите. Тук ще откриете и мускулен стимулатор за коляно и лакът, които се използва за електростимулация на коленете и лактите при ставни болки.

В категорията може да намерите и специфични апарати, като например за инфекции и болки в ухото. Те предават вибрационни вълни, които преминават през костта до средното ухо и отварят Евстахиевата тръба и освобождават създалото се налягане.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook