Начало Е-Аптека Козметика Грижа за кожата Крака Спрейове TELESTAR ЛИВАРИЗ КОЗМЕТИКА ЗА КРАКА СПРЕЙ + КРЕМ

ЛИВАРИЗ КОЗМЕТИКА ЗА КРАКА СПРЕЙ + КРЕМ

Арт. #30024889

ЛИВАРИЗ КОЗМЕТИКА ЗА КРАКА СПРЕЙ + КРЕМ

Омръзнало ви е от болките в краката причинени от умора, тежест или разширение вени? Представяме ви най-новата технология за борба с тези проблеми - Livariz!
С Livariz ще кажете сбогом на болките, тежестта и умората в краката, причинени от разширени вени.
Livariz използва единствената по рода си криогенна технология, съдържаща съставките Варитек 1 и Варитек 2. Благодарение на охлаждащото действие на този комплекс, Вие ще почувствате облекчение и ще видите разликата само след 6 седмици. Комплексът от съставки Варитек понижава температурата до 9 °C като по този начин се стимулира и подобрява кръвообращението и се облекчават болките от разширени вени.
При прилагането на спрей Livariz, температурата пада до около 9 °C. При тази температура, краката започват да се отпускат, отоците изчезват и кръвта започва да тече нормално през вените. Същевременно комплексът от съставки Варитек прониква дълбоко в кожата на краката и оказва мощно успокояващо и релаксиращо действие.
Забравете болезнените и скъпоструващи лечения! Ако краката ви се чувстват уморени или ако искате, да намалите симптомите на разширените вени, Livariz е идеалното решение за вас!

Комплектът съдържа:

  • спрей за крака Livariz;
  • крем за крака Livariz.

Употреба:
Напръскайте проблемната област по краката, глезените от разстояние 15-20 см. Спреят може да се нанася няколко пъти на ден, препоръчително е сутрин и вечер. Има охлаждащо действие при контакт с кожата.

ВНИМАНИЕ:
Избягвайте контакт с очите; ако това се случи, изплакнете добре с вода и се консултирайте с лекар; ако имате сърбеж или студеното усещане продължава дълго, спрете да използвате продукта и потърсете лекар; не пробивайте и не палете флакона, дори когато вече е празен; съхранявайте продукта далеч от източници на топлина, в проветриво място с ниска влажност, без пряка слънчева светлина и не го излагайте на температури над 50°С ; пазете от деца; използвайте само по краката и глезените; флакона е под налягане!

СЪСТАВКИ: AQUA, DIMETHYL ETHER, ALCOHOL DENAT, RUSCUS ACULEATUS EXTRACT, POLYSORBATE 20, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, DIAZOLIDINYL UREA, SODIUM CITRATE, DISODIUM EOTA.

Нетно количество: 100 ml.

Производител: ETERNELLE PHARMA, Испания.

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ЛИВАРИЗ КОЗМЕТИКА ЗА КРАКА СПРЕЙ + КРЕМ

КОМЕНТАРИ КЪМ ЛИВАРИЗ КОЗМЕТИКА ЗА КРАКА СПРЕЙ + КРЕМ

ЛИВАРИЗ КОЗМЕТИКА ЗА КРАКА СПРЕЙ + КРЕМ Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияФармакологични групи (Активни съставки):Здравни съветиЛюбопитноСпортЛеченияАлтернативна медицинаБотаникаСнимкиМедицински изследванияХранене при...НовиниЛайфстайлДиетиИсторияПсихологияСпециалистиПроизводителиКлинични пътекиРецептиЕ-тата в храните