МАГНЕЗИЙ ОПТИ табл. 250 мг. * 75

Арт. #30024694
Последна цена: 15.20 лв.

Продуктът не е наличен.

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
2.7, 15 гласа
Виж всички Хранителни добавки ›Виж всички от ASCOPHARM ›

МАГНЕЗИЙ ОПТИ табл. 250 мг. * 75

ПОДПОМАГА ПРАВИЛНОТО ФУНКЦИОНИРАНЕ НА МУСКУЛИТЕ И НЕРВНИТЕ КЛЕТКИ

Магнезият е един от най-универсалните минерали и именно затова е многофункционален за Вашето здраве. Той подпомага изграждането на костите и зъбите и допринася за тяхната стабилност и съхранение. Но също така магнезият участва в почти всички процеси на обмяната на веществата в организма.

Магнезият е необходим за изграждането и функцията на мускулите и за управлението на мускулните контракции. Поради това достатъчното му осигуряване е предпоставка за безпроблемната функция на всички мускули, както и на сърдечния мускул. Освен това магнезият играе роля и при съвместната работа на мускулните и нервните клетки.

Също така магнезият е известен и с друга своя функция: той се смята за "анти- стрес минерал".Когато организмът ни е достатъчно снабден с магнезий, побеждаваме по-лесно ежедневния стрес. При недостатъчно снабдяване с магнезий се препоръчва допълнителен прием.

Таблетки магнезий опти 250 са балансирано дозирани и всяка таблетка съдържа 250 мг. магнезий. С една таблетка на ден Вие допълвате вашето депо с магнезий и така създавате условие за пълна работоспособност и уравновесеност.

Съдържание в 1 таблетка: Магнезий 250 мг

Приложение:

За преодоляване на стреса. При усилено физическо натоварване. При нарушения в сърдечния ритъм. Магнезият подпомага правилното функциониране на мускулите и нервните клетки, изграждането на костите и зъбите.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка и приложение: По 1 таблетка дневно с малко течност.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца! Да се съхранява под 25° С.

Производител: Германия

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С МАГНЕЗИЙ ОПТИ табл. 250 мг. * 75

КОМЕНТАРИ КЪМ МАГНЕЗИЙ ОПТИ табл. 250 мг. * 75

МАГНЕЗИЙ ОПТИ табл. 250 мг. * 75 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияФармакологични групи (Активни съставки):Любопитно