0 продукта

е-Аптека

КАЛОРЕКС капс. * 30

КАЛОРЕКС капс. * 30 - изображение
Цена:  19.20 лв.

CALOREX ® / КАЛОРЕКС®

Kапсули

Топи мазнините на корема и талията
 
Какво представлява Calorex?

Calorex е природен продукт, комбинация от две взаимно потенциращи се съставки. Всяка капсула Calorex съдържа 500 mg екстракт от Garcinia Cambogia (hydroxycitrate) и 100 mcg
биоактивен хром.

Каква е ролята на хидроксицитрат в Calorex?
Хидроксицитратът намалява количеството мазнини чрез увеличаване на изгарянето и потискане на синтезата им. Той има щадящо белтъчините действие, тъй като изгаря мазнините избирателно. Потиска апетита и увеличава основната обмяна. По тези механизми хидроксицитратът помага за редуциране на
телесната маса, без драстично намаляване количеството на консумираната храна. Като допълнителен ефект, хидроксицитратът намалява нивото на холестерола и триглицеридите в кръвта и води
до нормализиране на хиперлипидемията.

Каква е ролята на хром пиколинат в Calorex?
Биоактивният хром е биологично активна форма на хрома. Играе важна роля при метаболизма на въглехидратите и мазнините и е незаменим ко-фактор на инсулина. Недостигът на хром води до
намаляване на термогенезата и увеличаване синтезата на мазнини. Недостигът на хром причинява функционални смущения в центъра на апетита и предизвиква „фалшиво" чувство за глад. Хром пиколинатът намалява телесното тегло като потиска апетита и засилва основната обмяна. Освен това, понижава серумния холестерол и увеличава нивото на липопротеините с висока плътност (HDL) - т.нар. „добри липопротеини".

Какво е рационалното в комбинацията Calorex?
Приложени самостоятелно, хидроксицитратът и хром пиколинатът са ефективни за намаляване на телесното тегло. Проучвания показват, че тяхната комбинация има потенциращ ефект за намаляване на теглото и повишава три пъти успеха, в сравнение с прилагането само на диета. Calorex потенцира ефекта от диетата и физическата активност. След прилагане на Calorex в продължение на осем седмици, теглото намалява с над 5kg, а само с диета - 2kg. Calorex осигурява по-стриктното придържане на отслабващия към предписаната диета, по-голяма жизненост и по-силно потискане на апетита.

Какви са предимствата на Calorex?
С Calorex се постига намаляване на телесното тегло по естествен здравословен начин, без гладуване и без да се наблюдават странични действия посредством:
• избирателно увеличаване изгарянето на мазнини
• щадящо белтъчините действие
• намаляване образуването на мазнини
• потискане на апетита
• увеличаване на основната обмяна
Освен това Calorex намалява нивото на триглицеридите и холестерола и регулира кръвната захар.

Как да приемаме Calorex?
По 2 капсули дневно, 30 минути преди хранене. Продължително време.

Как да постигнем максимален ефект с Calorex?
• движение
• диета
• Calorex
CALOREX ® е търговска марка на фирма БОРОЛА. Продуктите са произведени в съответствие с най-високите изискванията на Добрата производствена практика. Да се съхранява на сухо и
недостъпно за деца място, при температура под 30°С.

ПРОБЛЕМИ С ТЕГЛОТО?

Наднорменото тегло и затлъстяването са най-честите метаболитни нарушения в съвременното общество. В последно време те придобиват епидемични размери. Над 50 % от българите са с наднормено тегло или затлъстяване. Наднорменото тегло повлиява самочувствието, но по-важно е че създава сериозен риск за

здравето, което води до сърдечно-съдови заболявания, диабет, хипертония, инсулт, рак и други. Затлъстяването e резултат от много фактори, но основна роля играят хранителния и двигателния
режим. За определяне степента на затлъстяване най-често се използва Индекса на телесна маса (ИТМ) , а за затлъстяването от „коремен тип" се използва обиколката на талията (над 94 cm при
мъжете и над 80 cm при жените).

Изчисляване на Индекс на телесната маса (ИТМ)

ИТМ = (тегло в kg) / (ръст в m²)

КАК УСПЕШНО ДА НАМАЛИМ ТЕГЛОТО?
За трайно и здравословно понижаване на теглото е необходима комплексна програма, включваща рационално хранене, физическа активност и използване на лечебни продукти.

РАЦИОНАЛНО ХРАНЕНЕ

Няма „магическа диета" за отслабване. Не се препоръчват диетите за бързо намаляване на телесното тегло. Всяка промяна в храненето трябва да става постепенно. Рационалното хранене задоволява ежедневната нужда от незаменими хранителни съставки. Тежките нискокалорийни диети могат да имат сериозни последици за здравето и затова при тях е задължително медицинско наблюдение. Физическата активност при отслабване трябва да бъде умерена, а не изтощителна. В противен случай тя ще доведе до увеличаване на апетита.

ПРОДУКТИ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ТЕЛЕСНОТО ТЕГЛО

Все още не е намерено „хапче-чудо" за отслабване, но в практиката масово се прилагат синтетични лекарства и природни продукти.

СИНТЕТИЧНИ ЛЕКАРСТВА

При затлъстяване обикновено, лекарствата не се препоръчват като основна терапия. Използването им дава временни резултати. Всички „стопяващи тлъстините" синтетични лекарства трябва да се прилагат под строг лекарски контрол.

ПРИРОДНИ ПРОДУКТИ

Естествена алтернатива на синтетичните лекарства са природните продукти. Те са практически безвредни и са доказали ефективността си с годините. За много от тях има редица убедителни научни доказателства и значителен клиничен опит.

Фамилия Calorex представлява група от такива продукти.

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ТЕГЛОТО
 • Хранете се по-често, но с по-малки количества
 • Намалете приема на сол и рафинирана захар
 • Не се подлагайте на тежки хипокалорийни диети
 • Консумирайте повече плодове и зеленчуци
 • Не прекалявайте с храни, богати на животински мазнини
 • Движете се повече

Производител: Борола

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас по следните начини:
 • На телефони: 042 605 300, 0893 376 735.
  Понеделник - Петък, от 9.00 до 17.30 часа
 • Като ни пишете на електронната поща (натиснете тук)
Оцени страницата и я сподели с приятели
12345 3.1, 120 Гласа
Сподели в Facebook
Коментирай във Facebook

!. forum.framar.bg

Споделете вашето мнение, задайте въпрос или отворете дискусия за "КАЛОРЕКС капс. * 30" във форума.

?. www.framar.bg:

Коментирайте "КАЛОРЕКС капс. * 30"
--- 233 скрити --- Прочети всички тук

234. www.framar.bg отговаря: (2015-01-24 13:11:06)

Ваня

Възможно ли е капсулите да повлияят ефективността на хормонални противозачатъчни?

Не е посочено взаимодействие!

235. Ваня: (2015-01-24 13:46:39)

www.framar.bg отговаря

Ваня

Възможно ли е капсулите да повлияят ефективността на хормонални противозачатъчни?

Не е посочено взаимодействие!

Благодаря!

236. Таня: (2015-02-14 16:57:50)

Бих искала да попитам може ли да се пие калорекс заедно с Depakin chrono 500mg и Serotiapin 200

237. www.framar.bg отговаря: (2015-02-14 21:56:11)

Таня

Бих искала да попитам може ли да се пие калорекс заедно с Depakin chrono 500mg и Serotiapin 200

Няма посочено противопоказание, но Ви препоръчваме консултация с лекуващия Ви лекар.

238. nalqn : (2015-02-15 17:00:17)

mslq 4e pr men ma efekt

Кърменето на обществени места – естествено, допустимо или неприемливо?

Майката има право да кърми детето си независимо от възрастта му когато и където пожелае, без разголването й да се отъждествява с форма на ексхибиционизъм. Собствениците на търговския комплекс следва да бъдат осъдени и да платят обезщетение.
Кърменето на обществени места не подлежи на коментар, когато майката се стреми да запази интимността на този акт встрани от чуждите погледи като наметне себе си и бебето с шал. Искът на БХК не следва да бъде удовлетворен.
Кърменето на бебето и детето извън дома е редно да се практикува в уединението на специални помещения, предназначени за хранене и преобличане. Майката основателно е била помолена да преустанови храненето на детето си, щом не желае да завоалира процеса.
Не само тютюнопушенето, но и кърменето на обществена места трябва да бъде забранено.

Бюлетин

Промоции.

Актуални продукти.

Информация и новини.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.