0 продукта

е-Аптека

НЕОРЕНАЛ таблетки 330 мг. * 30

НЕОРЕНАЛ таблетки 330 мг. * 30 - изображение
Цена:  13.47 лв.

НЕОРЕНАЛ/NEORENAL

 

 

NEORENAL е съвременно средство с комплексно действие при:

 •   лечение и профилактика на бъбречнокаменна болест (уролитиаза)
 •   лечение и профилактика на възпалителни заболявания на пикочно-половата система (цистит, уретрит, пиелонефрит)
 •   лечение и профилактика на подагра

NEORENAL подкрепя функциите на бъбреците и отделителната система. Спомага за отделянето на пикочна киселина. Повлиява благоприятно пикочно-половата система при риск от образуване на бъбречни камъни и инфекции.

СЪСТАВ:

NEORENAL е препарат с растителен произход съдържащ стандартизиран екстракт от брезови листа и патентована комбинация от 3,5,7,3 ′,4 ′-penta-hydroxy-flavone и 3,7,3 ′,4 ′-tetra-hydroxy-flavoneВсяка таблетка NEORENAL съдържа 390 mg стандартизиран сух екстракт от брезови листа с 330 mg активни вещества, от които флавоноиди - 80 mg, тетрациклични тритерпени - 20 mg танини- 32 mg, бетулорентична киселина, калиев нитрат и други.

 

 ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
 

ДЕЙСТВИЕ НА БРЕЗОВИЯ ЕКСТРАКТ

 • Диуретично
 • Противовъзпалително и антимикробно
 • Адстрингентно
 • Урикозурично

 

ПРИЛОЖЕНИЕ:

 Благодарение на своите действия брезовия екстракт повлиява благоприятно следните състояния:

 • Бъбречнокаменна болест - ускорява изхвърлянето на бъбречни камъни и пясък от бъбреците и пикочния мехур, намалява риска от образуване на оксалатни, уратни, фосфатни и цистинови бъбречни камъни като увеличава диурезата, нормализира pH (киселинността) на урината, успокоява инфекциите в бъбречното легенче, подтиска преципитацията на калциевите йони и ускорява извеждането им с урината.
 • След литотрипсия - прилага се за улесняване на извеждането на остатъчните частици от разбития камък, предпазване от образуване на нови камъни и от инфектиране на наранената тъкан на пикочните пътища.
 • Възпаление на пикочно-половата система (цистит, уретрит, пиелонефрит) - елиминира причинителите на инфекции в пикочно-половия тракт и облекчава симптомите при цистит, уретрит и пиелонефрит в резултат на ускореното отделяне на урина и подтискането на болестотворните бактерии в пикочно-половата система. Намалява случаите на обостряне на хроничните заболявания на пикочно-половата ситема (цистит, уретрит, пиелонефрит). Засилва ефекта на прилагания антибиотик.
 • Подагра - ускорява отделянето и отвеждането на пикочната киселина с урината. Намалява нивата на пикочната киселина в кръвта. Флавоноидът кверцетин намалява активността на ензимите ксантин оксидаза и ксантин дехидрогеназа, които имат основна роля в патогенезата на подаграта.
 • Отоци - повлиява благоприятно отоци от сърдечно-съдов, бъбречен и възпалителен произход, нормализира пропускливостта на капилярите и подобрява състоянията свързани с неправилна задръжка на течности.
 • Целулит - елиминира задържаната в подкожната тъкан вода, което е основната причина за появата и развитието на целулита. Екстрактът от брезови листа стимулира кръвообръщението в кожата и нормализира пропускливостта на капилярите. Това подобрява отвеждането на отпадни метаболити от кожата и освобождава задържаните в кожата и подкожието течности. Така в подкожната мастна тъкан се създават условия за по ефикасно изгаряне на мазнините.

 

Дозировка:

Ефектът на Neorenal се усилва при увеличен прием на течности 1-2 литра дневно.Дозировката на препарата се определя според телесното тегло и тежестта на състоянието. В случай, че лекуващия лекар не е препоръчал друго, се приемат от 1 до 3 таблетки по три пъти на ден. 

 Противопоказания:

 •     Цитостатично лечение – не се препоръчва едновременното приемане на Neorenаl с цитостатици поради възможни лекарствени взаимодействия, които могат да променят серумните нива на цитостатика и да предизвикат нежелана промяна на терапевтичния ефект.
 •     Тежка чернодробна недостатъчност – нарушено е матаболизирането на съставките на пепарата, което води до непредвидими серумни нива и метаболитен състав, което от своя страна не позволява да се предвиди очаквания терапевтичен ефект.

Странични ефекти:

В терапевтични дози не са наблюдавани странични ефекти на препарата. При голямо предозиране е възможно да се наблюдават преходни симптоми на гастроинтестинално дразнене включително гадене и коремна болка, дължащи се на тритерпените. Симптомите бързо изчезват при нормализиране на дозата.

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас по следните начини:
 • На телефони: 042 605 300, 0893 376 735.
  Понеделник - Петък, от 9.00 до 17.30 часа
 • Като ни пишете на електронната поща (натиснете тук)
Оцени страницата и я сподели с приятели
12345 3.2, 85 Гласа
Сподели в Facebook
Коментирай във Facebook

!. forum.framar.bg

По темата във форума. Включете се в дискусията сега!

1. reni98:

Камъни в бъбреците-неприятно страдание, срещано главно при мъжете,на възраст30-60г, но и при деца.Характеризира се със силна болка, повръщане,не рядко и кръв в урината.Нефролитиазата-процес на образуване на камъни в бъбреците се дължи на нарушения в обмян...

2. southern_sun:

Чували ли сте за : Екстракорпорален литотриптер ?...

3. OrHiDeA:

Повечето хора изобщо не знаят, че имат камъни. Самата аз научих това по време на първата криза, която направих. Доста кофти нещо. За да се определи вида на камъните трябва, след като се изхвърли да го запазите и да го занесете на Вашия лекар. На пазара им...

4. southern_sun:

Повечето хора изобщо не знаят, че имат камъни. Самата аз научих това по време на първата криза, която направих. Доста кофти нещо. За да се определи вида на камъните трябва, след като се изхвърли да го запазите и да го занесете на Вашия лекар. На пазара им...

5. OrHiDeA:

Повечето хора изобщо не знаят, че имат камъни. Самата аз научих това по време на първата криза, която направих. Доста кофти нещо. За да се определи вида на камъните трябва, след като се изхвърли да го запазите и да го занесете на Вашия лекар. На пазара и...

6. southern_sun:

Повечето хора изобщо не знаят, че имат камъни. Самата аз научих това по време на първата криза, която направих. Доста кофти нещо. За да се определи вида на камъните трябва, след като се изхвърли да го запазите и да го занесете на Вашия лекар. На пазара ...

7. viki62:

Здравейте.Някой бил ли е в клиника Медикус Алфа за разбиване на камъни в бъбреците? Колко се заплаща,ако си с направление?Благодаря...

?. www.framar.bg:

Коментирайте "НЕОРЕНАЛ таблетки 330 мг. * 30"
--- 55 скрити --- Прочети всички тук

56. www.framar.bg отговаря: (2014-05-15 17:55:56)

Анна

Може ли да се приема от жена със жлъчно-каменна болест? Има ли вероятност да раздвижи камъните в жлъчния мехур?

Не е отбелязано противопоказание за приложение в тези случаи, но може да се консултирате с вашия лекуващ лекар.

57. Димитър: (2014-09-20 13:27:20)

От 14 дни имам криза.Ходих по доктори тръгнало е да излиза камъче.Имам Хидронефроза 2-ра степен.Мога ли да приемам хапчетата и ще ми помогнат ли ?

58. www.framar.bg отговаря: (2014-09-22 22:33:01)

Димитър

От 14 дни имам криза.Ходих по доктори тръгнало е да излиза камъче.Имам Хидронефроза 2-ра степен.Мога ли да приемам хапчетата и ще ми помогнат ли ?

Неоренал няма да Ви помогне за по-бързо изхвърляне на камъка, но може да помогне за разграждането му. Следвайте препоръките на лекуващия лекар.

59. Адрияна: (2015-03-03 23:04:38)

Понеже няма как да се свържа със специалист,мога ли да пия НЕОРИНАЛ заедно с антидепресант Есциталопрам,ксанакс и флуанскол?Благодаря предварително!

60. www.framar.bg отговаря: (2015-03-04 12:45:45)

Адрияна

Понеже няма как да се свържа със специалист,мога ли да пия НЕОРИНАЛ заедно с антидепресант Есциталопрам,ксанакс и флуанскол?Благодаря предварително!

Няма посочено противопоказание на приема на Неоренал.

 

Кърменето на обществени места – естествено, допустимо или неприемливо?

Майката има право да кърми детето си независимо от възрастта му когато и където пожелае, без разголването й да се отъждествява с форма на ексхибиционизъм. Собствениците на търговския комплекс следва да бъдат осъдени и да платят обезщетение.
Кърменето на обществени места не подлежи на коментар, когато майката се стреми да запази интимността на този акт встрани от чуждите погледи като наметне себе си и бебето с шал. Искът на БХК не следва да бъде удовлетворен.
Кърменето на бебето и детето извън дома е редно да се практикува в уединението на специални помещения, предназначени за хранене и преобличане. Майката основателно е била помолена да преустанови храненето на детето си, щом не желае да завоалира процеса.
Не само тютюнопушенето, но и кърменето на обществена места трябва да бъде забранено.

Бюлетин

Промоции.

Актуални продукти.

Информация и новини.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.