БЪЛГАРСКА РОЗА АД

0 продукта
Сортирай:

Няма намерени продукти отговарящи на Вашето търсене!

БЪЛГАРСКА РОЗА АД

“Българска роза” АД – Карлово е наследник на старите традиции и опит в производството на етерични масла и други натурални продукти.
Фирмата е утвърден производител на:
• Натурални ароматични продукти
• Парфюмерийно-кометични продукти
• Парфюмни композиции
• Соуси и композиции за тютюневата промишленост

 ИСТОРИЯ

1948 - Създава се фабрика “Българска Роза” в град Карлово.
1950 - Започва производството на розово масло, абсолю, етерични масла и конкрети.
1960 - Изгражда се цех “Синтез” и цех за ароматни композиции за сапуни, детергенти и препарати
за битова химия.
1970 - Внедрява се

  • производството на натурална розова вода и лавандулов спирт.
  • производство на ароматни композиции за паста за зъби.
  • производство на тютюневи соуси и ароматни композиции за тютюн.
  • Обединяват се фабриките в Карлово, Казанлък, Пловдив, Горна Оряховица и Шумен в комбинат "Българска роза".

1980 - Започва производството на серия фитошампоани.
1997 - “Българска Роза” е приватизирана и преобразувана в Акционерно Дружество.
2000 - Започва разработването и внедряването на козметични продукти.
2001 - ISO 9000 като отговаря на модела ISO 9001:2008.
2017 - През март 2017 г. е проведен ре-сертификационен одит, в съответствие с изискванията на стандарта ISO 9001:2015. Бе преработена цялата документация за преминаване от ISO 9001:2008 към новата версия на стандарта ISO 9001:2015.

Розата е царицата на цветята - символ на красота и здраве. От дълбока древност до наши дни тя заема специално място в сърцата на хората. За нея се разказва в легенд, разкази и в много романтични истории. Ароматът й е несравним, а необикновените й качества носят усещане за радост и лукс.
България е държава, в която условията за отглеждане на маслодайна роза са отлични. Още от 16 век в "Долината на розите" започва производството на розово масло, а през 19 век нашата страна почти монополизира световното снабдяване на розата.
От българската роза се получава розово масло с отлично качество. Поради уникалните си качества и висока цена, то се нарича "Течно злато". В състава му са включени витамини, минерали, антиоксиданти с успокояващо, подхранващо и противовъзпалително действие. Прави кожата мека и гладка. Розовото масло се използва в ароматерапията като намалява нивото на хормона на стреса. Оказва благоприятно действие при депресивни състония.
Българска роза АД разработват продукти за тяло, лице и коса, които съчетават приятен аромат и уникални свойства на розово масло със други натурални съставки. На базата на лечебни билки като лавандула, маточина, мента и други са екологично чистите козметични изделия, познати в цял свят. Продуктите на Българска роза АД са с отлични качества и предпазват от вредните влияния на околната среда. По естествена начин освежават кожата и предлагат природна терапия за душата и тялото. Подходящи са за всеки тип кожа, особено за чувствителна, суха и зряла. Притежават хидратиращо и подхранващо действие.
Продуктите на Българска роза АД взимат най-доброто от природата, топлото слънце на Розовата долина и несравнимите качества на розовото масло.

Българска роза АД е фирма, която се стреми да спечели и запази доверието на клиентите. Повишава конкурентноспособността си чрез модернизация в технически и технологичен план. Поддържа партньорство и взаимно сътрудничество с доставчиците на продуктите. Персоналът на фирмата непрекъснато се обучава и повишава квалификацията си.

Българска роза АД се включи в благотворителната акция "Дар за дарителите", която се организира от Асоциация за възстановяавне ан исторически паметници в община Карлово. Фирмата се включи с 5 грама българско натурално розово масло, специална селекция от реколта 2019 година, със сертификат за автентичност.

 

Държава: България

Източник на информация: http://bulgarianrose.bg

Снимки: 

http://bulgarianrose.bg

https://evamilano.eu

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook