Козметични продукти за кожа

6375 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Тук ще откриете висококачествени козметични продукти за грижа за кожата!

Козметичните продукти за гърди възвръщат еластичността им, оформя ги и ги прави да изглеждат много по-стегнати. Подобряват еластичността на кожата и намаляват появата на белези и стрии.

Козметиката за крака, която предлагаме, включва: вазелини и кремове за напукани пети, спрейове и пудри за премахване на неприятната миризма и за борба с гъбички. Можете да откриете и мазила за разширени вени.

Козметиката за грижа лицето включва: води, гелове, емулсии, ексфолианти и лосиони за почистване на кожата в дълбочина. Ако се нуждаете то интензивна грижа и хидратация, можете да избере вазелини, кремове, маски, масла, серуми и флуиди. Някои от тях имат и противостареещо действие и защита от вредните ултравиолетови лъчи.

Зоната около очите е изключително деликатна, затова се нуждае от специална грижа. Тук ще откриете козметични продукти, предназначени за околоочния контур. Изберете от разнообразието от: балсами, гелове, кремове, маски, рол-он, серуми, флуиди.

За да бъдат ръцете ви винаги гладки, меки и нежни, изберете хидратиращи вазелини, кремове и гелове. Те ще защитят кожата от агресивните външни влияния и ще я подхранят.

Предлагаме козметика за тяло за всеки тип кожа, която има хидратиращо, укрепващо, подхранващо, дори анти-стареещо действие! Тук ще откриете: гелове, кремове, лосиони, масла, млека и емулсии, маски, олиа и пудри за тяло.

Предлагаме дори козметика за устни, която има противостареещ ефект. Благодарение на тях устните стават по-меки, гладки и нежни, някои от продуктите могат да уголемят устните ви по един деликатен начин. При нас ще откриете маски, ампули, серуми, кремове и други противостареещи продукти за устни!

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook