Кухненски уреди и приспособления

348 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Тук ще откриете полезни кухненски уреди и приспособления, които ще улеснят приготвянето на храна и ще направят времето, прекарано в кухнята, по-приятно!

Кани за филтриране на вода – те пречистват питейната вода, намалят вредните примеси и подобряват вкуса й. Каните са със сменящи се филтри. Предлагат се в различни размери, с различна вместимост и цветове. Отделно предлагаме и филтри за различни модели филтриращи кани за вода. Някои от филтрите са керамични.

Еко бутилки – те са направени от биоразградим материал и са подходящи за съхранение на вода или други течности. Те са леки и много издръжливи. Имат капачка с винт. Можете да взимате еко бутилките с вас, когато отивате на работа, на излет, на разходка или докато спортувате. Еко бутилките са с атрактивен дизайн и цветове.

Кухненски уреди – предлагаме голямо разнообразие от уреди, които да превърнат готвенето в лесно и приятно занимание. Сред тях са: домашен уред за нискотемепратурно готвене, керамичен котлон, блендер, тостер, електрическа кана, електронна везна, машина за вакуумиране, машина за прясна паста.

Кутии и пликове за съхранение и вакуумиране – пликовете за вакуумиране ще ви позволят да запазите свежестта на храната за по-дълго време. Подходящи са за фризер и за камерата на хладилника. Могат да се използват и за нискотемпературно готвене (сувид).

Предлагаме и кутии за храна за деца, които са леки, имат няколко отделения и са с атрактивен дизайн.

Други кухненски приспособления, които ще откриете тук, са: ножове, универсално ренде, еко чаши, стойка за сушене на прясна паста и други.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook