Козметични продукти за коса

2655 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

За да бъде косата здрава, жизнена и красива, се нуждае от всекидневни грижи. За целта можете да използвате различни козметични продукти за: блясък, за обем, за подхранване.

Тук ще откриете различни видове шампоани, балсами, лосиони за всеки тип коса. Независимо дали сте с права, къдрава, изтощена, мазна, суха или боядисана коса ще намерите своя продукт, който да ви осигури максимална грижа и защита.

За по-интензивно подхранваме, можете да изберете маски, масла, серуми или флуиди, които имат по-дълготрайни действие. Те регулират производството на себум на скалпа, запазват естествената влага в косъма, правят го гъвкав и еластичен. С тяхна помощ ще се справите от изтощените коси.

Ако пък се борите с проблеми като пърхот, косопад или чувствителен скалп, разгледайте нашите терапевтични продукти. Те ще възвърнат здравината и естествената красота на вашата коса.

Тук ще откриете и бои за коса на утвърдени производители, някои от които са без амоняк и химически агенти, а цветовете им издържат дълго след нанасяне.

За стилизирането на всеки вид прическа можете да използвате стилизиращи козметични продукти за коса – вакси, гелове, лакове и пяни. Ще те задържат прическата ви през целия ден, без да се притеснявате, че ще се развали.

Не пропускайте да разгледате и четките и аксесоарите за коса. Сред тях ще откриете и електрически четни за изправяне на косата.

Ако пък търсите подарък за себе си или за някой свой близък, изберете козметичните комплекти за коса.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook