Начало Е-Аптека TURDUS ТЕСТ ЛЕНТИ АЛКОХОЛ FREEDRIVE 0.2 * 10

ТЕСТ ЛЕНТИ АЛКОХОЛ FREEDRIVE 0.2 * 10

Арт. #30074153
25.00 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 1 глас
Виж всички от TURDUS ›

ТЕСТ ЛЕНТИ АЛКОХОЛ FREEDRIVE 0.2 * 10

Пакетът 10 бр. еднократни химически алкохолни теста са предназначени както за самостоятелна употреба, така и за професионални нужди, касаещи контрола на служители и професионални шофьори (особено онези, пътуващи на територията на Франция).

Продуктът не се нуждае от батерии,  мундщуци или калибрирация. Freedrive е отличен избор за случаите на специално организирани игри, тийм билдинг, аматьорски състезания, включващи шофиране на бъгита и дрифтинг, където организаторите на събитието са задължени да носят отговорност за безопасността на участниците.

Предимства на Freedrive спрямо други еднократни тестове за алкохол:

  • по-малка опаковка;
  • по-лесна употреба.

Еднократните алкохолни тестове Freedrive са от ново поколение и функционират без балон. Тестовете отчитат до 0.2 промила, а това ги прави подходящи при хора с нулева алкохолна толерантност. Създадени са базата на химическа реакция, водеща до промяна в цвета на реагента при присъствие на  алкохол в дъха.

Freedrive result - NO alcohol – при жълт цвят на реагента.

Freedrive result - Low alcohol - Жълтият цвят на реагента се обагря в зелено при наличие на алкохол.

Freedrive result - High alcohol- когато оцветяването премине над маркера алкохолът е над лимита на теста (0.2 или 0.5 промила).

Тестовете Freedrive са създадени във Франция. Те покриват изискванията на декрет 2015/775 от 29/06/2015. Този факт прави продукта изключително подходящ за фирмите и шофьорите, извършващи превози до, от или през Франция.

Продуктът е подходящ и за потребителите, които нямат желание да си закупят дрегер устройство. Еднократните тест летни ще бъдат вашият надежден помощник, който няма да ви подведе, когато се питате дали може да седнете зад волана, или не.

Опаковка: 10 тест ленти

Производител: TURDUS, Франция

Аналози на ТЕСТ ЛЕНТИ АЛКОХОЛ FREEDRIVE 0.2 * 10

КОМЕНТАРИ КЪМ ТЕСТ ЛЕНТИ АЛКОХОЛ FREEDRIVE 0.2 * 10

ТЕСТ ЛЕНТИ АЛКОХОЛ FREEDRIVE 0.2 * 10 Е СВЪРЗАН КЪМ

МаркаЛайфстайлСнимкиНовиниПсихологияСпортРецептиЛюбопитноВидеоХранене при...ИсторияЛеченияХрани и ястияЗдравни съветиОрганизацииАлт. медицинаТестовеИзследванияЗдравни проблемиАнкетиЕ-тата в хранитеСоциални грижиДиетиБотаника