Начало Е-Аптека Козметика Устна хигиена Четки за зъби Електрически BRAUN Oral B ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ БРАУН ОРАЛ - Б PRO 700 SENSI ULTRA THIN

ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ БРАУН ОРАЛ - Б PRO 700 SENSI ULTRA THIN

Арт. #30073252
91.00 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 1 глас
Виж всички от BRAUN ›Виж всички Електрически четки за зъби ›

ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ЕЛЕКТРИЧЕСКА БРАУН ОРАЛ - Б PRO 700 SENSI ULTRA THIN

Oral-B е една от най-предпочитаните марки, предлагащи продукти за дентална хигиена по целия свят. С електрическата четка PRO 700 вие ще измиете зъбите си за две минути, както ви е препоръчал вашият зъболекар. Продуктът разполага с професионален таймер, който ви сигнализира на всеки 30 секунди, че е време да почистите следващата зона от съзъбието. Нужно е просто да преместете четката, а уникалната кръгла глава на Орал-Б ще се погрижи за останалото. Премахва до 100% повече плака в сравнение с традиционната четка за зъби. Така вие ще имате по-здрави венци и по-бели зъби. Oral-B PRO 700 е съвмесима с CrossAction, 3DWhite, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, Floss Action, TriZone, Dual Clean, Power Tip и Ortho.

Предимства от употребата на продуктите Орал-Б:

  • Разполагат с кръгла глава за по-точно почистване, която обвива всеки зъб. Така тя се грижи по-добре за здравето на венците, отколкото традиционната четка за зъби.
  • Точно отчитане на времето, нужно за почистване на зъбите - вграденият таймер отчита минималното време, препоръчвано от зъболекарите, за миене на зъбите - 2 минути.
  • Повече от две седмици употреба само с едно зареждане - четката за зъби Oral-B PRO 700 Sensi UltraThin разполага с най-съвременна батерия, която гарантира работата й повече от две седмици. По този начин няма да се притеснявате, че трябва да носите зарядното устройство и на семейната почивка.
  • Продукт, проектиран съвместно със зъболекари - четкащите глави на Oral-B са проектирани така, че да съответстват на зъбите до съвършенство. Те отговарят на специални характеристики, за да ви дадат оптимални резултати (като например леко заоблените влакна, достигащи трудно достъпните пространства и по-едри влакна за изключително леко и щадящо почистване.
  • Най-препоръчваната марка от зъболекарите по цял свят*

Моделът Oral-B PRO 700 е с професионален таймер. Продуктът е чудесен избор за всеки, който иска лесно да премине към употреба на електрическа четка за зъби. Не е чудно, че Oral-B е най-използваната марка що се отнася до електронни четки за зъби. Тя е препоръчвана от зъболекарите по цял свят, защото:

  • Премахва до 100% повече плака: кръглата глава почиства по-добре в сравнение с ръчната четка за зъби, за да бъдат вашите венци по-здрави;
  • Знаете, че полирате и почиствате достатъчно дълго с професионалния таймер, отчитащ времето от 2 минути;
  • Разполага с 1 режим за ежедневно почистване;
  • Oral-B е най-често използваната марка продукти за дентална хигиена по целия свят.

Начин на употреба: Поставете паста на четката, включете я и я насочете към зъбите си. На всеки 30 секунди четката за зъби прекъсва, за да ви уведоми, че трябва да смените областта на почистване. След 2 минути тя спира да работи, което означава, че почистването е приключило. Препоръчителното време за употреба е 2 минути.

Когато батерията се изтощи напълно (след около 10 измивания): Включете зарядното устройство в тока и поставете дръжката на четката за зъби на него.

Продуктът съдържа: 1 електрическа ръкохватка със зарядно устройство + 1 сменяема глава за четката.

Производител: Braun.

Аналози на ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ БРАУН ОРАЛ - Б PRO 700 SENSI ULTRA THIN

КОМЕНТАРИ КЪМ ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ БРАУН ОРАЛ - Б PRO 700 SENSI ULTRA THIN

ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ БРАУН ОРАЛ - Б PRO 700 SENSI ULTRA THIN Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаСерияЛюбопитноЛеченияЗдравни съветиАлт. медицинаНовиниСнимкиИсторияХранене при...СпециалистиИзследванияПроизводителиФизиологияЛайфстайлКлинични пътекиБотаникаЗдравни проблемиНормативни актовеСпортНаправления в медицинатаСоциални грижиОрганизацииЗаведения