ПИСМА ДО КЛАУДИЯ - ХОРХЕ БУКАЙ - ХЕРМЕС

Арт. №: 30071002
Безплатна доставка за България при поръчки над 100 лв!
11.95лв.
За поръчки: 0875 / 322 000 НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ
5.0/5 1 оценка

ПИСМА ДО КЛАУДИЯ - ХОРХЕ БУКАЙ - ХЕРМЕС

Поведени през дебрите на своята душа започваме да се питаме какво ли ще видим, кого ли ще срещнем, дали ще е страшно приключението? Но със сигурност след него вече няма да сме същите.
Замисляли ли сте се, че когато срещнем някой, който има различно мнение от нашето, решаваме, че е луд. Луд, като Галилей, Колумб, Исус, Коперник, макар да не могат да се сравняват един с друг - като нас.

Вярно е:
Съществува страшна и приятна лудост..
Съществува омразна и любовна лудост...
Съществува зловеща и очарователна лудост...

Но най - важното е, че има такава, която ни ограбва, и такава, която ни прави по - богати... Каква ли е Вашата?

Хорхе Букай е роден през 1949 година и е от тези щастливи хора, които сами са изградили себе си. Казва, че първият и най-полезен университет за него е животът. Преминал е през всякакви професии и накрая стига до сегашната, която той нарича "професионален помощник". Разказва, че в началото е нямал никакви познания и самият той не е разбирал особено ясно какво означава психично здраве. След 5 години, когато вече е квалифициран психотерапевт, усеща, че е научил малко повече за патологията на съзнанието.
Днес теориите му са много успешни, а творбите му се радват на голям читателски интерес. Всяка негова книга се превръща в бестселър, благодарение на невероятните му умения. Произведенията му не са просто книги с практически съвети. Това са истински романи, в които повествованието е преплетено с притчи, истории и приказки. Те вдъхват вяра в бъдещето, помагат ни да обичаме, да живеем и да се разбираме. Засегнати са всички наболели проблеми - депресия, семейни конфликти, финансови затруднения, липса на любов, недоразумения между деца и родители, зависимост от работа, семейството и приятели, стремеж към съвършенство, ниско самочувствие и др.

ISBN: 9789542607915.
Година: 2009 г.
Страници: 256.
Размери: 13 х 20 см.
Тегло: 0.2600 кг.
Корица: мека.
Цветност: черно / бяла.
Език: български.

Подобни продукти на ПИСМА ДО КЛАУДИЯ - ХОРХЕ БУКАЙ - ХЕРМЕС

ПИСМА ДО КЛАУДИЯ - ХОРХЕ БУКАЙ - ХЕРМЕС е свързан към

ПИСМА ДО КЛАУДИЯ - ХОРХЕ БУКАЙ - ХЕРМЕС (PISMA DO KLAUDIYA - HORHE BUKAI - HERMES), цена и информация
Нов код
ОТКАЖИ
© 2007 - 2019 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на онлайн магазин от Valival