ПРИКАЗКИ ЗА РАЗМИСЪЛ /ЛУКС/ - ХОРХЕ БУКАЙ - ХЕРМЕС

Арт. №: 30071000
Безплатна доставка за България при поръчки над 100 лв!
14.95лв.
За поръчки: 0875 / 322 000 НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ
5.0/5 1 оценка

ПРИКАЗКИ ЗА РАЗМИСЪЛ /ЛУКС/ - ХОРХЕ БУКАЙ - ХЕРМЕС

В този сборник се изследват различни слабости и страни на човека. Някои от историите са ежедневни, а други са като притчи. Основните теми са приятелството, любовта, омразата и как не можем да живеем без тях. Най - интересното при тези истории е неочакваният край. Провокирайки размисъл, целта на автора е сами да стигнем до отговорите на житейските дилеми. Пътят към мъдростта се изминава единствено като се премине първо през самопознанието. Тази книга ни кара по съвсем лек и неусетен начин да стигнем до дълбоки прозрения за природата на човека и собствената си същност.

Хорхе Букай е роден през 1949 година и е от тези щастливи хора, които сами са изградили себе си. Казва, че първият и най-полезен университет за него е животът. Преминал е през всякакви професии и накрая стига до сегашната, която той нарича "професионален помощник". Разказва, че в началото е нямал никакви познания и самият той не е разбирал особено ясно какво означава психично здраве. След 5 години, когато вече е квалифициран психотерапевт, усеща, че е научил малко повече за патологията на съзнанието.
Днес теориите му са много успешни, а творбите му се радват на голям читателски интерес. Всяка негова книга се превръща в бестселър, благодарение на невероятните му умения. Произведенията му не са просто книги с практически съвети. Това са истински романи, в които повествованието е преплетено с притчи, истории и приказки. Те вдъхват вяра в бъдещето, помагат ни да обичаме, да живеем и да се разбираме. Засегнати са всички наболели проблеми - депресия, семейни конфликти, финансови затруднения, липса на любов, недоразумения между деца и родители, зависимост от работа, семейството и приятели, стремеж към съвършенство, ниско самочувствие и др.

Език: български.
ISBN: 9789542617785.
Размери: 12,5 х 17 см.
Страници: 192.
Цветност: черно / бяла.
Корица: твърда.
Година: 2015.

Подобни продукти на ПРИКАЗКИ ЗА РАЗМИСЪЛ /ЛУКС/ - ХОРХЕ БУКАЙ - ХЕРМЕС

ПРИКАЗКИ ЗА РАЗМИСЪЛ /ЛУКС/ - ХОРХЕ БУКАЙ - ХЕРМЕС е свързан към

ПРИКАЗКИ ЗА РАЗМИСЪЛ /ЛУКС/ - ХОРХЕ БУКАЙ - ХЕРМЕС (PRIKAZKI ZA RAZMISYL - HORHE BUKAI - HERMES), цена и информация
Нов код
ОТКАЖИ
© 2007 - 2019 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на онлайн магазин от Valival