ДИЙП ХИТ пластир * 4

Арт. №: 30070709
Безплатна доставка за България при поръчки над 100 лв!
14.00лв.
За поръчки: 0875 / 322 000 НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ
4.3/5 3 оценки

ДИЙП ХИТ пластир * 4

Пластир с дълготраен обезболяващ ефект при болки в гърба и мускулите, разтежения, спазми и скованост в ставите. С двойно действие. Затопляща терапия и бърз и дълготраен обезболяващ ефект. Без аромат.
Терапевтичното действие на затоплящия пластир помага за облекчаване на болката. Прониквайки в дълбочина, топлината съдейства за отпускане на скованите и болезнени мускули и стави, и бързо възстановява тяхната способност да се движат. Затоплящото действие увеличава кръвооросяването в засегнатата зона и повишава насищането й с кислород и хранителни вещества, което подпомага оздравителния процес. Пластирът е подходящ при болки в гърба, колената, бедрата, прасеца, ръката, врата и рамената. Активира се при контакт с въздуха.

Начин на употреба: Отворете непосредствено преди употреба. Разкъсайте полиетиленовия плик, отстранете протективния филм и приложете пластира с лепящата повърхност върху желаната зона. Кожата трябва да бъде суха и чиста. При по-деликатна и болезнена кожа пластирът може да се постави и върху дреха или превръзка. Активира се за 1 минута и се затопля за около 5, осигурявайки пенетриращ в дълбочина загряващ ефект в продължение на 8 часа. Не трябва да се превързва с бинт или друга превръзка. Не разрязвайте, не масажирайте, не прегъвайте и не мокрете пластира. Отстранете чрез отлепване от кожата. Не прилагайте отново в рамките на 24 часа.

Внимание: Само за еднократна употреба! Да не се прилага върху лицето, както и върху наранена, отекла и натъртена кожа. Пластирът не е подходящ за деца. Само за външна употреба! При затруднена кръвна циркулация, диабет, бременност или алергия към пластири, моля, консултирайте се с Вашия лекар. Не затопляйте във фурна или микровълнова печка.

Опаковка: 4 бр.

Производител: The Mentholatum Company Ltd., Шотландия.

Подобни продукти на ДИЙП ХИТ пластир * 4

ДИЙП ХИТ пластир * 4 е свързан към

ДИЙП ХИТ пластир * 4 (DEEP HEAT PAIN RELIEF HEAT patch * 4), цена и информация
Нов код
ОТКАЖИ
© 2007 - 2019 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на онлайн магазин от Valival