Начало Е-Аптека Бебешки и детски стоки Бебефони, лампи и други уреди за бебета AGU БЕБЕШКА И ДЕТСКА СМАРТ ВЕЗНА AGU BABY WALLY

БЕБЕШКА И ДЕТСКА СМАРТ ВЕЗНА AGU BABY WALLY

Арт. #30069371

БЕБЕШКА И ДЕТСКА СМАРТ ВЕЗНА AGU BABY WALLY

Електронната детска везна с ръстомер "AGU – Wally" е верен помощник на родителите в проследяването на оптималното тегло, развитие и растеж на бебето. Апаратът може да се ползва както със специалното мобилно приложение на марката AGU, така и по традиционния начин.

В първите месеци от живота на мъниците, особено ако те сучат, от изключителна важност е да се знае дали приемат нужното количество мляко при кърмене. Искате да сте сигурни, че детето ви ще наддава, а темповете му на развитие ще бъдат оптимални? За да сте напълно убедени, можете да провеждате редовно т.нар. „пробно хранене”. Просто трябва да претегляте бебето преди и след кърмене, за да знаете колко милилитра мляко е поело. За целта може да ползвате везната през мобилното приложение. По този начин ще съхраните показателите от всички измервания. Приложението автоматично ще ви покаже каква е динамиката на развитие на мъника за избран времеви период. Освен това, може да се направи сравнение с препоръките на Световна Здравна Организация (СЗО).

Когато говорим за бебе, прецизността е от огромно значение

В първите месеци от живота на бебето е от съществена важност да се следят промените в теглото и височината му, защото те са определящи за развитието на децата на тази възраст. Когато ръстът и масата на кърмачето са в нормата, това е показател за правилно и достатъчно хранене. За прецизно измерване на теглото на новороденото се използват везни.

Бебешката везна е специален апарат. Дизайнът й позволява лесно и удобно да поставите детето на платформата и да отчетете теглото и ръста му.

Бебешки везни с AGU с ръстомер - изборът на съвременните родители

Електронната везна с ръстомер AGU Wally е най-добрият помощник, с който ще следите хармоничното развитие на бебето си. Специалният дизайн, ергономичната платформа и ръстомерът, който се прибира, прави поставянето на кърмачето на кантарчето удобно и сигурно. А това е показател за по-прецизно измерване. Резултатите от тегленето се изписват на яркия дисплей. Те могат да се съхранят, за да се сравнят с предишни отчетени стойности. Всички данни се запазват в мобилното приложение на Agu. В него може да се проследи динамиката на детското развитие. Приложението ще ви уведомява, когато мерките на детето ви се отклоняват от препоръчителните данни на Световната Здравна Организация (СЗО).

Везната на AGU с ръстомер гарантирано ще ви осигури прецизни измервания в комбинация с безопасна и лесна употреба. Уредът е създаден след провеждането на най-съвременни изследвания и е тестван по правилата на международните стандарти за качество. Всички елементи са направени от материали, безопасни за децата. Те нямат остри ъгли, които могат да наранят кърмачето. Детската везна е най-доброто решение, когато искате да проследите правилното развитие на вашето бебе.

Технически характеристики на бебешката везна:

 • пълен и прецизен мониторинг на теглото и ръста на новороденото чрез мобилното приложение;  
 • отличен дизайн с ергономична платформа;
 • лесна употреба;
 • идеална за деца и кърмачета;
 • точно, бързо и прецизно измерване на теглото и височината;
 • функция ТАРА;
 • показва последното отчитане за деня -  предоставя него при сравнение със следващите стойности;
 • паметта е настроена да съхрани 15 измервания (това е т.нар. 15-дневна статистика; може да се провери, когато се ползва мобилното приложение);      
 • уредът изписва разликата между отделните отчитания (може да се провери, когато се ползва мобилното приложение, с изключение на случаите в режим „гост”);
 • когато батериите се сменят, данните се изтриват, но остават съхранени в приложението;
 • максимален товар – 25 кг;
 • точност на измерване – ±5 гр.;
 • съвместимост с безжичен комуникационен канал 4.0 LE, iOS 7.0 или по-високи версии;
 • дисплей със сегментна матрица;
 • материал на платформата – пластмаса;
 • автоматично включване и изключване − след 2 минути;
 • размери - 60 х 34 х 10 см;
 • нетно тегло - 2 645 гр.

Батерии: 4 броя, тип ААА 1,5 V.

Гаранция: 2 години.

Произведено за: Montex Swiss AG, Швейцария.

ФАЙЛОВЕ ЗА СВАЛЯНЕ КЪМ БЕБЕШКА И ДЕТСКА СМАРТ ВЕЗНА AGU BABY WALLY

Аналози на БЕБЕШКА И ДЕТСКА СМАРТ ВЕЗНА AGU BABY WALLY

КОМЕНТАРИ КЪМ БЕБЕШКА И ДЕТСКА СМАРТ ВЕЗНА AGU BABY WALLY

БЕБЕШКА И ДЕТСКА СМАРТ ВЕЗНА AGU BABY WALLY Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗдравни съветиЛюбопитноНовиниСнимкиКлинични пътекиЛайфстайлАлт. медицинаСоциални грижиХранене при...СпортПсихологияДиетиРецептиИзследванияФизиологияКалкулаториЛеченияБотаникаТестовеИсторияОрганизацииНормативни актовеСпециалистиПроизводителиИнтервютаАнкетиОбразованиеЗаведения