Фитнес уреди и спортни пособия

200 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

За да сте винаги във форма, разчитайте на висококачествени и надеждни фитнес уреди и спортни пособия, които можете да откриете тук.

Предлагаме боксови ръкавици, които са подходящи, както по време на тренировка, така и за състезания. Те са изработени от висококачествени материали и имат функционален дизайн. Прилепват идеално към ръката и осигуряват максимална защита. Боксовите ръкавици ви помагат да поддържате правилна позиция на палеца, за да избегнете контузии. Ръкавиците са направени така, че въздухът да циркулира свободно в тях и ръцете да не се изпотяват. Пълнежът на ръкавиците им придава допълнителна твърдост и здравина, освен това ви предпазва от наранявания.

ри нас ще откриете и вътрешни ръкавици, както за мъже, така и за жени. Те са специално създадени, за да пазят ръцете от многократните удари по време на тренировка. Могат да се използват като алтернатива на боксовия бинт, тъй като осигуряват допълнителна подкрепа. Имат добър захват, включително и на китките. Предимството им е, че се свалят и слагат много по-лесно от бинта. Освен това са доста по-издръжливи. Вътрешните ръкавици са изработени от вентилираща се материя, която позволява на кожата да диша.

За по-ефективни тренировки, можете да използвате еластични ленти за ограничаване на кръвния поток. Те помагат на крайниците да се кръвонапълнят по-добре, което прави тренировките по-ефективни. Изработени са от мека материя, която не причинява раздразнения или охлузвания по кожата. Еластични ленти могат да се използват както от начинаещи, така и от напреднали спортисти.

Сред спортните пособия, които предлагаме, са и еластичните накитници. Те подобряват захвата при вдигане на тежести. Стабилизират ръцете и блокират китките, за да могат тренировките да са максимално безопасни и успешни.

Ако тренирате йога или пилатес, можете да използвате йога блокчета за по-качествено изпълнение на упражненията. За по-ефективна тренировка у дома или във фитнеса, изберете тренировъчни ластици. За по-силови тренировки разчитайте на бойно въже, което подобрява издръжливостта и силата. За да добавите допълнителна тежест към тренировката си, можете да използвате колан за кофи и набирания. Предлагаме и колани, които служат да подкрепите кръста, когато правите много повторения с тежести.

За да гарантират безопасността си, любителите на бойни спортове могат да използват и протектори за крака. При нас ще откриете и различни бутилки и шейкъри, в които да приготвяте любимите си протеинови здравословни напитки!

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook