Електрически одеяла и грейки

59 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

В студените месеци няма нищо по-приятно от това да се завиете с топло одеяло, да легнете на затоплено легло и да се насладите на почивката си. Тук ще откриете различни видове електрически одеяла, грейки, термоподложки, възглавнички и други.

Термоподложките загряват бързо, имат подвижен превключвател, прецизно регулиране на температурата и защита с автоматично изключване. Те имат и свалящо, миещо се памучно покритие, което улеснява поддръжката им.

Електрическите одеяла ви обгръщат с мека топлина. Те загряват бързо, позволяват лесно да се регулира температурата и имат автоматично изключване за защита от прегряване. Одеялото лесно може да се закрепи на всеки матрак и бързо да стопли цялото ви тяло.

Ако пък не искате да се разделяте с комфорта на топлото легло, можете да използвате електрическа пелерина. Тя се носи като наметало и може да се закопчее с тик-так копчета. Пелерината позволява бързо и лесно регулиране на температура, както и система за безопасност. Материята е мека, хипоалергенна и може да се пере на температура до 30 градуса.

За да имате пълен комплект за топло легло, можете да поръчате и термовъзглавница. Тя е създадена от дишаща материя, която е много мека на допир. Можете да избирате между различни режими на работа и да контролирате температурата. Възглавницата има и защита против прегряване.

Предлагаме и електрически грейки за възрастни. Те затоплят гърба и врата. Изработени са от мека материя и са напълно безопасни за вашето здраве. Такива са и загряващите ръкавици и ботуши.

Грейките за деца се загряват, след като се напълнят с топла вода. Те могат да се използват за загряване на леглото или количката, за да предпазват детето от измръзване, за запазване температурата на храни и напитки, и за много други приложения.

Одеялата от фолио се използват най-често за екстремни ситуации. Те успешно спират силния вятър, завържат излъчената от тялото топлина и намаляват степента от измръзване. Те са в забележими цветове. Одеялото е устойчиво на разкъсване, компактно е и гъвкаво. Едната му страна отблъсква слънчевите лъчи, а другата защитава от студ.

Ако търсите продукт със 100% натурален произход, изберете възглавница с хималайска сол. Тя лесно може да се нагрее във фурната, след което задържа топлината и я отделя бавно и постепенно, докато вие спите или си почивате. Възглавницата е много подходяща за хора, които имат болки в ставите, гърба, бъбреците. Тя може да се ползва и охладена, както и да спомогне за лечението на отоци, синини или ухапвания от насекоми.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook