Апарати за измерване на кръвно налягане

252 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Ако искате да следите кръвното си налягане в домашни условия или сте медицински специалист, можете да разчитате на прецизните и лесни за употреба апарати за измерване на кръвно.

Тук ще откриете различни видове апарати и висококачествени модели на водещи производители, както и адаптери и маншети за тях.

Предлагаме широка гама механични и електронни апарати за кръвно.

Механичните са по-достъпни като цена, с класически дизайн, включващ маншет, аналогов манометър и стетоскоп. При тях се изисква ръчно напомпване и отчитане на показанията, което ги прави по трудни за употреба при самоизмерване на кръвното налягане. Някои от тях са с вграден стетоскоп в маншета, който се поставя над лакътя.

Електронните апарати за измерване на кръвно налягане са прецизни и изцяло автоматизирани устройства, с които се борави изключително лесно. Те могат да се използват както в лекарския кабинет, така и в домашния условия. Предлагат се в два основни вида – за китка и с маншон за над лакътя.

Снабдени са с удобни за управление бутони, голям и лесен за четене дисплей, както и комфортен маншет. Напълно автоматични са. Някои модели дават сигнал при високо кръвно и се изключват автоматично след използване, а по-високия клас модели могат да откриват и аритмия.

Електронните апарати за кръвно налягане могат да съхраняват данни от измерванията за минал период от време, а някои от имат и възможност за пренос на данни към PC през USB кабел и софтуер за анализ. Допълнителна екстра на някои модели е отчитането с говор на български език. Така можете да чуете какви са показанията ви, веднага след измерване, дори да имате проблем със зрението.

В този раздел ще откриете и маншети (маншони) за различни видове апарати. Можете да изберете този размер, които ви пасва най-добре. Маншетите могат да се регулират, за да гарантират точност при измерването на кръвното налягане.

Предлагаме и резервни адаптери за апарати за кръвно налягане на различни марки и модели апарати. Някои от адаптерите са универсални.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook