Начало Е-Аптека Хигиена и защита Репеленти Репеленти за домашна и професионална употреба Птици ЗАЩИТНА ЛЕНТА BIRD DEFENDERS REPELLER RIBBON 30 м.

ЗАЩИТНА ЛЕНТА BIRD DEFENDERS REPELLER RIBBON 30 м.

Арт. #30067210
Последна цена: 41.00 лв.

Продуктът не е наличен.

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
4.0, 1 глас
Виж всички Репеленти срещу птици ›

ЗАЩИТНА ЛЕНТА BIRD DEFENDERS REPELLER RIBBON 30 м.

Много ефективно, лесно за приложение и евтино средство за защита от птици. Предназначено за домове, плодови и зеленчукови градини и наскоро засяти площи. Лентата трепти и при най-слабото движение на въздуха и отразява светлината под различен ъгъл. По този начин, получените светлинни отблясъци в различни цветове объркват и прогонват птиците. Съчетанието с електронно устройство за отблъскване на птици увеличава ефекта от приложението на всеки от продуктите.

Холограмната лента се развява от най-слабото движение на въздуха. Получената цветова светлинна палитра е сигурен знак за птиците, че там има нещо, което ги застрашава и те не бива да го доближават.

Поставено парче от лентата в клоните на дърво, под стряхата на къща, около лозата, зеленчуковата градина или другаде е заплаха за птиците. Много полезна е в съчетание с електронно устройство за защита от птици. 

Продуктът притежава здравина и водоустойчивост срещу вредните атмосферните влияния.
Холограмната лента е напълно безопасно средство за природата, птиците и хората. Не съдържа химикали и не замърсява околната среда!

Тегло: 0.242 кг.

Производител: Defenders, Великобритания.

Аналози на ЗАЩИТНА ЛЕНТА BIRD DEFENDERS REPELLER RIBBON 30 м.

КОМЕНТАРИ КЪМ ЗАЩИТНА ЛЕНТА BIRD DEFENDERS REPELLER RIBBON 30 м.

ЗАЩИТНА ЛЕНТА BIRD DEFENDERS REPELLER RIBBON 30 м. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияЛеченияЛайфстайлСнимкиИсторияЛюбопитноХрани и ястияНовиниЗдравни съветиСпортАлтернативна медицинаЗдравни проблемиБотаникаПсихологияИнтервютаФизиологияСоциални грижиНормативни актовеОрганизации