Начало Е-Аптека Медицински принадлежности Тестове Биохимични ERBA LACHEMA ТЕСТ ЛЕНТИ ЗА УРИНА ХЕКСАФАН * 50

ТЕСТ ЛЕНТИ ЗА УРИНА ХЕКСАФАН * 50

Арт. #30066964
12.90 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 1 глас
Виж всички от ERBA LACHEMA ›Виж всички Биохимични тестове ›

ТЕСТ ЛЕНТИ ЗА УРИНА ХЕКСАФАН * 50

Хексафан тест ленти за урина с шест показателя:

  • pH;
  • кетони;
  • глюкоза;
  • белтък;
  • уробилиноген;
  • кръв (еритроцити, хемоглобин).

Бърз тест за определяне на рН, глюкоза, кетони, протеин, уробилиноген и кръв в урината.
Тестът се осъществява с помощта на ленти. Те отчитат началните признаци на заболявания на бъбреците, урогениталния тракт и черния дроб, метаболитни и хемолитични нарушения. Лентите са диагностично много чувствителни, анализът е лесен, а резултатите се получават в рамките на 1-2 минути. Тестът за рН се състои в реакция на киселинно - алкалния показател, изразена с цвят в преход от жълто през оранжево и зелено до синьо в границите на рН от 5 до 9. Стойността на рН на урината може да се чете с точност до 0,5 единици.

Начин на употреба: Лентата се хваща в горния край, без да се докосва реакционната зона. Вземете проба от урината в чист контейнер, потопете тест лентата за 1-2 секунди и веднага я издърпайте. Отчитането става след 1 минута. Сравнете с цветната скала.

Съхранение: в оригинална плътно затворена опаковка. На сухо и тъмно място при температура между + 2 ° С до + 30 ° C (не ги съхранявайте в хладилник). Не докосвайте индикаторните зони върху лентата.

Опаковка: 50 броя.

Производител: Elba Lachema s.r.o., ЕС.

Аналози на ТЕСТ ЛЕНТИ ЗА УРИНА ХЕКСАФАН * 50

КОМЕНТАРИ КЪМ ТЕСТ ЛЕНТИ ЗА УРИНА ХЕКСАФАН * 50

ТЕСТ ЛЕНТИ ЗА УРИНА ХЕКСАФАН * 50 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаИзследванияСнимкиНовиниЗдравни съветиСъставкиХрани и ястияРецептиФизиологияЛюбопитноДиетиСпортБотаникаИсторияЛайфстайлАлт. медицинаХранене при...Клинични пътекиЛеченияПсихологияТестовеАнкети