Начало Е-Аптека Хранителни добавки Спорт и фитнес Протеини Суроватъчен протеин концентрат SWANSON СУОНСЪН БИОАКТИВЕН СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН 340 гр.

СУОНСЪН БИОАКТИВЕН СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН 340 гр.

Арт. #30066717

 СУОНСЪН БИОАКТИВЕН СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН 340 гр.

Глутатионът е най-важният антиоксидант в тялото. Той се среща във всяка клетка и е абсолютно необходим за правилно протичане на процесите, които поддържат тонуса и енергията, както и имунните функции, които подпомагат детоксикацията и поддържат доброто общо здраве. Тялото синтезира глутатион от аминокиселините: глутамат, цистеин и глицин. За съжаление, с напредване на възрастта ние губим голяма част от способността си да формираме този главен детоксикатор.
Най-добрият начин да повишите количествата на антиоксиданта е като дадете на организма си качествен протеин и биохимичните прекурсори, от които той се нуждае, за да произведе свой собствен глутатион. За неговия синтез, тялото трябва да получава белтъци от естествена форма, които са неденатурирани (структурно променени), органични (не са замърсени) и биоактивни. Swanson Ultra сертифициран органичен неденатуриран биоактивен суроватъчен протеин отговаря на всички тези критерии. Произвежда се от крави, които не са третирани с хормони, пасищно и органично отглеждани във фермите "America's Dairyland". Той се обработва при ниски температури, за да се запазят аминокиселинните структури, от които тялото се нуждае, за да произвежда глутатион, за разлика от топлинно обработените продукти, чиито протеини се променят.

Ползи:

  • Биоактивен суроватъчен протеин, произведен от крави, които са пасищно отглеждани без хормони;
  • Помага на тялото да произвежда глутатион, тъй като нивата му намаляват с напредване на възрастта;
  • Поддържа клетъчните процеси и имунните функции.

Една мерителна лъжица (11 грама) съдържа:

Калории 45
  • от мазнини 
5
Общо мазнини  0,5 гр. 
Холестерол   25 мг
Общо въглехидрати   1 гр.
  • от които захари 
 < 1 гр.
Протеин 8 гр. 
Натрий  20 мг 

Органичен концентрат от
суроватъчен протеин
(неденатурирана суроватка)
(от мляко)

 11 гр.

Други съставки: Органичен слънчогледов лецитин (използван по време на преработката).

Доза: Като хранителна добавка, смесете една лъжичка (11 грама) с най-малко 250 мл студена вода и пийте веднъж на ден. Съхранявайте на хладно и сухо място. След отваряне, дръжте в хладилник. За най-добри резултати, приемайте на празен стомах, най-малко 30 минути преди хранене. Смесете във вода или мляко и пийте бавно или дъвчете праха директно. Не смесвайте с кисели напитки. Мерителната лъжичка е включена в опаковката.

Забележка: Използвайте този продукт само като хранителна добавка. Не е предназначен за намаляване на теглото.

Сертифициран от Minnesota Crop Improvment Association (MCIA), St. Paul, MN 55108.

Опаковка: 340 гр.

Производител: Swanson Health Products, САЩ.

Аналози на СУОНСЪН БИОАКТИВЕН СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН 340 гр.

КОМЕНТАРИ КЪМ СУОНСЪН БИОАКТИВЕН СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН 340 гр.

СУОНСЪН БИОАКТИВЕН СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН 340 гр. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияФармакологични групи (Активни съставки):ЛюбопитноСпортЗдравни съветиХрани и ястияДиетиБотаникаРецептиХранене при...СъставкиНовиниФизиологияЛайфстайлВидеоСнимкиАлт. медицинаИзследванияЛеченияПроизводителиМикробиологияТестовеИсторияОрганизацииНормативни актовеСпециалистиСоциални грижиИнтервютаОткрития