Начало Е-Аптека Хранителни добавки Нервна система, сън и памет Памет и концентрация SWANSON СУОНСЪН СЛЪНЧОГЛЕДОВ ЛЕЦИТИН БЕЗ ГМО прах 454 гр.

СУОНСЪН СЛЪНЧОГЛЕДОВ ЛЕЦИТИН БЕЗ ГМО прах 454 гр.

Арт. #30065661

СУОНСЪН СЛЪНЧОГЛЕДОВ ЛЕЦИТИН БЕЗ ГМО прах 454 гр.

Ако търсите алтернатива на лецитина от соя, то тази хранителна добавка от серията Swanson Premium е точно за Вас. Тя съдържа слънчогледов лецитин 100% натурален, без ГМО и без соя. Най-доброто съотношение между цена и качество, предлагано на пазара. Лецитинът е вид фосфолипид, който се среща в слънчогледовите семена. Представлява естествен източник на фосфатидилхолин - съединение, естествено присъстващо в централната и периферна нервна система. Всъщност 30% от нашия мозък представлява лецитин. Ето защо тази хранителна добавка би била перфектната "храна" за него. Продуктът на Суонсън може лесно да се разбие в различни смутита. Също така може да се добави към салати, супи или кисело мляко.

Лецитинът е жълто-кафяво вещество, което съдържа масти и фосфор. Среща се във всяко живо същество. Съдържа химикал, наречен холин, който в действителност се счита за основно хранително вещество. Холинът се използва от цялото тяло и от всяка клетка. Фосфолипидите всъщност образуват клетъчните мембрани, като по този начин създават структурна бариера от липиди и осигуряват стабилност на клетките.
Преди всичко, лецитинът е невероятно полезен за "съживяване" на нашите спомени, най-вече онези, които се съхраняват в краткосрочната ни памет. Фосфолипидите в слънчогледовия лецитин на Swanson ще ни помогнат да използваме нашия мозък по-пълноценно от който и да било друг орган в нашето тяло.

Фосфатидилхолинът е жизненоважен невротрансмитер, особено що се отнася до краткосрочните функции на паметта. Фосфатидилетаноламинът и фосфатидилхолинът работят заедно за укрепване на мозъка и нервните клетки като цяло.

Тази хранителна добавка влияе благоприятно и за:

  • Намаляване на холестерола: Лецитинът е естествен емулгатор на мазнини. "Лошият" холестерол и триглицериди се разграждат както в черния дроб, така и в кръвта с помощта на линоловата киселина;
  • Възстановяване на черния дроб: Тъй като фосфолипидите спомагат за укрепването на почти всяка клетка в тялото, продуктът на Swanson е много полезен и за правилното функциониране на черния дроб.

 

Съставка Съдържание в една доза Съдържание в препоръчителната дневна доза
Слънчогледов лецитин 15 g  15 g 

Важно: Продуктът съдържа пакет за изсушаване, който поддържа свежестта. Изхвърлете го след отваряне на опаковката.

Една доза: 15 g.

Препоръчителна дневна доза: 15 g.

Начин на употреба: Добавяйте по 3 супени лъжици (15 грама) на ден в храна по желание: течности, супи, плодови или зеленчукови сокове.

Опаковка: 454 грама.

Производител: Swanson Health Products, САЩ.

Аналози на СУОНСЪН СЛЪНЧОГЛЕДОВ ЛЕЦИТИН БЕЗ ГМО прах 454 гр.

КОМЕНТАРИ КЪМ СУОНСЪН СЛЪНЧОГЛЕДОВ ЛЕЦИТИН БЕЗ ГМО прах 454 гр.

СУОНСЪН СЛЪНЧОГЛЕДОВ ЛЕЦИТИН БЕЗ ГМО прах 454 гр. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаЛеченияФизиологияХрани и ястияРецептиЗдравни съветиЛюбопитноАлт. медицинаХранене при...ПсихологияСпортСъставкиНовиниЕ-тата в хранитеСнимкиДиетиЛайфстайлПатологияИсторияТестовеИзследванияОрганизацииКлинични пътекиВидеоЗдравни проблемиПроизводителиИнтервютаНормативни актовеОткрития