Начало Е-Аптека Лекарства Фасовки и субстанции EUROSTAR 2004 МАС СРЕБЪРНА ВОДА солуцио 100 мл.

МАС СРЕБЪРНА ВОДА солуцио 100 мл.

Арт. #30062765

МАС СРЕБЪРНА ВОДА солуцио 100 мл.

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА
РИОКОЗ-92ХД-110/2011 г.

Някои от най-здравословните храни, към които безспорно се причислява и морската риба, съдържат значителни количества сребро. Допреди няколко десетилетия са се използвали сребърни съдове и посребрени резервоари, в които водата се е запазвала дълго време с добро качество. С напредването на науката и технологиите стана възможно производството на колоидно сребро, което е с по-висока ефективност за целта. Това са всъщност микрочастици от металическо сребро, които не се утаяват, защото отрицателните им електрически обвивки ги поддържат в равновесно състояние. Среброто е високоефективно срещу над 650 патогенни бактерии, гъбички и вируси. То блокира жизненоважни системи в дихателните вериги на патогенните микроорганизми и те загиват. Колоидното сребро не е токсично и подлежи на очистване по механизмите на естествения му кръговрат в организма. Срещу него не може да се изгради резистентност. В подкрепа на неговата висока ефикасност и безвредност може да се посочи и факта на използването му за пречистване на питейната вода за космонавтите на Русия и САЩ.

Какво представлява "Сребърна вода М.А.С"?
Това е оптимална концентрация на колоидно сребро в дестилирана вода. Оригиналната технология на производство с използване на дестилирана вода, гарантира чистота на продукта и липса на сребърни соли. Размерът на колоидните сребърни частици позволява проникването им през клетъчната мембрана на патогенните микроорганизми, поради което се засилва многократно ефектът на среброто.

Как се прилага "Сребърна вода М.А.С"?
По 1 супена лъжица (15 ml) разредено с 2 супени лъжици (30 ml) вода 3 пъти на ден преди хранене. Приема се в продължение на 20 дни. След интервал от 10 дни процедурата може да се повтори, като се приема в продължение на 1 седмица сутрин, обед и вечер на гладно по 1 чаена лъжичка по описания вече начин и да се продължи още 3 седмици с един прием дневно - сутрин на гладно.
Този начин на употреба влияе благоприятно върху функциите на различни органи и системи в човешкия организъм. Съдейства за укрепване на имунната система. Препоръчва се като общоукрепващо средство с добро влияние върху чревната микрофлора и спомага за поддържане на оптималната функция на стомаха и бъбреците.

Състав:
Дестилирана вода и колоидни сребърни частици.

Противопоказания: Няма данни.
Колоидното сребро няма токсична доза.
Всяка партида се подлага на анализ с атомно-емисионен спектрометър с индуктивно свързана плазма с висока разделна способност.

Внимание:
Продуктът е хранителна добавка, а не лекарствено средство.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Съхранение:
На тъмно, при стайна температура!
Разклати преди употреба!

Опаковка: 100 ml (10 μg/100 ml).

Производител: "АРТКОМ" ЕООД, България.

Аналози на МАС СРЕБЪРНА ВОДА солуцио 100 мл.

КОМЕНТАРИ КЪМ МАС СРЕБЪРНА ВОДА солуцио 100 мл.

МАС СРЕБЪРНА ВОДА солуцио 100 мл. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияФармакологични групи (Активни съставки):