Начало Е-Аптека Козметика Устна хигиена Конци за зъби BEAUTY FORMULAS КОНЦИ ЗА ЗЪБИ АКТИВ 100 м. МЕНТА БЮТИ ФОРМУЛАС

КОНЦИ ЗА ЗЪБИ АКТИВ 100 м. МЕНТА БЮТИ ФОРМУЛАС

Арт. #30059991
Последна цена: 4.30 лв.

Продуктът не е наличен.

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 1 глас
Виж всички от BEAUTY FORMULAS ›Виж всички Конци за зъби ›

КОНЦИ ЗА ЗЪБИ АКТИВ 100 м. МЕНТА БЮТИ ФОРМУЛАС 

Употребата на четка и конец за зъби трябва да върви успоредно ръка за ръка. Така ще успеете да премахнете плаката и остатъците от храна и да се предпазите от появата на кариеси.
За да сте сигурни, че вашите зъби и венци са здрави, е задължително да ги почиствате правилно и редовно. За тази цел спокойно можете да използвате конеца за зъби Beauty Formulas с восък. Той е дълъг цели 100 метра и е много икономичен. Тънък е, благодарение на което прониква на местата, които четката за зъби не може да достигне. Ще Ви помогне да изчистите идеално зъбите си и да поддържате една наистина добра хигиена на устната кухина. Конецът Beauty Formulas е изключително нежен към емайла и може да се използва от всички членове на семейството.

Състав: Nylon 66, Cera Microrystalina, Aroma, Cera Alba.

Начин на употреба: 
Откъснете от конеца парче с дължина около 45 см. Затегнете го в краищата между палеца и показалеца си, като оставите малка част от него (около 2 см) свободна. Поставете конеца между зъбите си, плъзгайте го нагоре и надолу срещу зъба, за да почистите дъвкателната линия. Използвайте ново парче конец за всяко следващо междузъбно пространство.

Дължина: 100 метра.

Производител: Drammock International Ltd., Англия.

Аналози на КОНЦИ ЗА ЗЪБИ АКТИВ 100 м. МЕНТА БЮТИ ФОРМУЛАС

КОМЕНТАРИ КЪМ КОНЦИ ЗА ЗЪБИ АКТИВ 100 м. МЕНТА БЮТИ ФОРМУЛАС

КОНЦИ ЗА ЗЪБИ АКТИВ 100 м. МЕНТА БЮТИ ФОРМУЛАС Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗдравни съветиЛюбопитноАлтернативна медицинаИсторияЛеченияНовиниЛайфстайлЕ-тата в хранитеБотаникаХранене при...СпециалистиМедицински изследванияПроизводителиСнимкиКлинични пътекиРецептиДиетиЗдравни проблемиНормативни актовеСпортНаправления в медицинатаСоциални грижиОрганизацииЗаведения