Начало Е-Аптека Медицински принадлежности Тестове Наркотици ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ ДРЪГУАЙП 5A ЗА 5 ВИДА НАРКОТИЦИ A501A

ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ ДРЪГУАЙП 5A ЗА 5 ВИДА НАРКОТИЦИ A501A

Арт. #30059502
Последна цена: 63.00 лв.

Продуктът не е наличен.

Продуктът не може да бъде закупен онлайн.

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 1 глас
Виж всички Тестове за наркотици ›

ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ ДРЪГУАЙП 5A ЗА 5 ВИДА НАРКОТИЦИ A501A

ДРЪГУАЙП 5А A501A е универсален комбиниран полеви наркотест. Универсален е, защото може да се тества по проба от слюнка, пот, субстанция или друга повърхност. Получавате видим и качествен резултат само за 3 до 8 минути. А комбиниран означава, че може да се тестват няколко вида нарткотик и техните производни - канабис, в това число марихуана, хашиш, THC; амфетамини, в това число метамфетамини, екстази; кокаин, в това число крак, опиати (морфин и хероин).

Предназначение:

 • За контрол на служители във фирми, училища, университети, здравни заведения и лаборатории, граничен контрол, митници, пробация, затвори и други;
 • Тестът е подходящ за самоконтрол.

Въздействието на активната съставка на наркотика, влияещо на възможностите за безопасно шофиране, е по-кратко отколкото ще засекат повечето полеви тестове. Долната гранична стойност определена от закона за THC e 5 ng/ml. Така се гарантира липсата на въздействие при шофиране, тъй като ефектът от дрогата е индивидуален и зависи от допълнителни фактори, като възраст, тегло, метаболизъм, комбиниране с други вещества и т.н. Затова отговора на този актуален въпрос е „Не може да се определи предварително“, времето е индивидуално при всеки. Съществен фактор е чувствителността на теста. Полевият наркотест ДРЪГУАЙП 5A A501A е със същата чувствителност като ползваните от МВР DrugCheck3000 и могат да дадат положителен резултат след 3 до 12 часа.

С ДРЪГУАЙП 5А A501A може да проверите колко време след употреба давате положителен резултат за наркотици в слюнката. Необходими са ви 2-3 броя, за да направите тестове през определен период, например след 3, 5 и 8 часа.

Разлика между наркотестовете по проба от слюнка спрямо тестовете по урина:

 • Въздействие: В слюнката наркотикът изчезва много бързо, до няколко часа, за разлика от урината, където може да бъде отчетен и след 2-3 седмици. Ето защо положителният резултат за наркотик в слюнката показва, че е бил приет скоро и при по-високи нива на отчитане - въздействието му продължава върху тествания. Този факт е от важно значение, най-вече в случаите, когато действието на наркотика има пряко влияние върху безопасността при работа с машини или управление на МПС.
 • Деликатност: хората, подложени на теста, са по-склонни да дадат проба, тъй като не се нарушава толкова сериозно личното им пространство;
 • Сигурност: слюнченият тест се взима лично от тестващия, докато при този с урина трудно се контролира взимането на пробата.

Тест по проба от слюнка

Пробата от слюнка се взема от езика и от вътрешната страна на бузите. Необходимото количество е не повече от 10 микролитъра. Това обуславя бързо взимане на проба, без притеснение за тествания човек. Тестът трае най-много 20 секунди. Слюнката се поставя върху тест-лентите с помощта на подложка за вземане на проба. В отчитащите зони се съдържат специфични антитела на наркотични вещества, оцветени в червено. Ако в пробата се съдържат наркотици, антителата се свързват с тях и върху тест лентата се появява ясна линия в червен цвят.

Тест по проба от пот

Потните жлези отделят наркотичните вещества чрез потта. Взимайки проба от нея може да се установи присъствието на дрога до няколко часа след употребата й. Тестването протича чрез вземане на натривка с помощта на подложка от ръцете, челото или друга част, която има активни потни жлези. Ако в пробата има наркотици, на тест лентата се появява ясна червена линия. Този тест е най-безобидния начин на взимане на проба от човек, но е нужно да се знае, че при него остатъчните следи от наркотици се появяват с малко закъснение за разлика от тези в слюнката, освен това остават там по-дълго време (виж графиката).

Тест от предмет и повърхност

Установяването на дрога в потта дава възможност да се вземе тест от предмет, с който тестваният е имал контакт, например волан на кола, мишка, клавиатура, електрически инструмент и т.н. Един път прехвърлени върху предмета, следите от наркотика могат да бъдат определени до няколко дни, след като са пренесени чрез потта на ръцете. С помощта на подложката се взема проба от субстанцията или предмета, който е докосван. При наличие на наркотици в пробата върху тест лентата се появява ясна оцветена в червено линия, тъй като наркотичните вещества са се свързали с антителата. Откриването на следи от дрога върху предмет не е доказателство, понеже пробата не е взета лично от човека и има вероятност да е на друг човек, който е пипал предмета.

Drug Detection Windows:

Предимства на теста ДРЪГУАЙП 5А A501A:

 • Надеждност: 99.3% сигурен резултат;
 • Чувствителност: 10 ng/ml. е минималното количество на откриване на активната съставка на наркотика с ДРЪГУАЙП 5А A501A. При повечето кокурентни тестове чувствителността е между 5 и 50 пъти по-слаба;
 • Бързина: анализът трае от 3 до 8 минути;
 • Хигиеничност и удобство: за теста е необходимо само 10 µl количество проба, което се взема само за няколко секунди. Това осигурява комфорт и хигиеничност, както за този когото тестват, така и за тестващия. За другите тестове е нужно десет пъти по-голямо количество слюнка, а процедурата отнема повече време и не е особено хигиенична;
 • ГъвкавостДРЪГУАЙП 5А A501A е разработен за тестване с проби от различен произход: слюнка, пот или повърхност;
 • Лесно разчитане на резултатите: Видими и ясни резултати, без необходимост от специализирано оборудване;
 • Висок капацитет: ДРЪГУАЙП 5А A501A дава възможност за едновременно провеждане на много тестове, без специализирано оборудване за анализ.

ДРЪГУАЙП 5A – стандарт за немско качество.

ДРЪГУАЙП 5A са разработени и се произвеждат в собствената база на немската фирма Секюритек, намираща се в Мюнхен, Германия. Фирма с над 20 годишен опит в тази област, гарантираща ненадминато качество и сигурност на продуктите, утвърден световен лидер с милионни продадени тестове.

Опаковка: 1 брой тест касета Дръгуайп + 1 бр. ампула с вода + 1 бр. изсушител.

Производител: Секюритек, Германия.

Аналози на ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ ДРЪГУАЙП 5A ЗА 5 ВИДА НАРКОТИЦИ A501A

КОМЕНТАРИ КЪМ ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ ДРЪГУАЙП 5A ЗА 5 ВИДА НАРКОТИЦИ A501A

ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ ДРЪГУАЙП 5A ЗА 5 ВИДА НАРКОТИЦИ A501A Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияАнкетиНовиниЛайфстайлСнимкиПсихологияИсторияНормативни актовеЛюбопитноИзследванияЗдравни съветиЛеченияБотаникаОрганизацииСпортТестовеДиети