Начало Е-Аптека Бебешки и детски стоки Бебефони, лампи и други уреди за бебета MYKI ДЕТСКИ ЧАСОВНИК СЪС СЕНЗОРЕН ЕКРАН MYKI TOUCH

ДЕТСКИ ЧАСОВНИК СЪС СЕНЗОРЕН ЕКРАН MYKI TOUCH

Арт. #30058561

ДЕТСКИ ЧАСОВНИК СЪС СЕНЗОРЕН ЕКРАН MYKI TOUCH

Предлага се в 2 цветови гами: зелен и жълт.

Детският GPS-GSM часовник MyKi Touch e подобрена версия на MYKI SMART GSM и притежава сензорен дисплей. Той е техника от ново поколение, създадена за нуждите на съвременния свят. Устройството помага на родителите да са в непрекъсната връзка със своето дете, да следят местоположението му и да комуникират с него посредством техните смартфони и инсталираното мобилното приложение MyKi Watch.
Мобилният часовник може да се настройва от всякакъв вид смарт телефон или таблет, също и през уеб браузър отвсякъде и по всяко време. MyKi е много повече от часовник, поради високотехнологичната разработка и вградените SIM карта, GPS приемник, микрофон, говорител и сензор за допир.
Каишката е изработена от мека гума, екранът е допълнително защитен с гумени предпазители във формата на усмивка.

Функции:
- Локация - всяка минута 24 часа в денонощието може да получите информацията за местонахождението на детето с точност до 10 метра за открити пространства, защото устройството се свързва с до 24 сателита.
- Обаждания - с MyKi Touch могат да се извършват изходящи и входящи обаждания до 18 номера, предварително зададени през приложението MyKi Watch на смартфона на родителя. Така детето е защитено от нежелани и непозволени контакти.
- Зони за сигурност - часовникът има функцията за предварително задаване на зона на сигурност. Ако детето я напусне, родителят веднага получава информация на своя смартфон (таблет).
- Wi-Fi Безопасна зона - локализира местоположението на детето в затворени помещения, посредством локалната Wi-Fi мрежа.
- SOS бутон за бързо обаждане. При необходимост или спешност детето осъществява бързо обаждане към родителите, като същевременно се изпращат и координатите на моментното му местонахождение. През приложението MyKi Touch могат да се добавят до три номера, които отговарят при натискане на SOS бутона. След натискането му, часовникът започва последователно да набира тези три номера докато не се свърже.
- Чат - изпращат се само гласови съобщения до родителя, но могат да се получават текстови и гласови съобщения през чата на приложението MyKi Touch, инсталирано на телефона на родителя.
- Регулиране на звука - MyKi Touch може самостоятелно да управлява три степени на сила на звука, както и да премине в режим на вибрация.
- Комуникация и данни - MyKi Touch и приложението MyKi Watch в телефона на родителя са в постоянна връзка. При всяка промяна на местонахождението на детето се предава моментално информация към телефона на родителя. Освен това в адресната книга на MyKi Touch могат да се добавят още номера (общо 18) на други роднини и приятели, с които детето да комуникира. Те се добавят посредством приложението на MyKi Watch в телефона на родителя.
- Дата и час - те се настройват чрез сървъра веднага след първоначалната регистрация и се появяват на екрана моментално.

Допълнителни функции:
- Мобилна мрежа;
- Език;
- Високоговорител;
- Скоростен лимит;
- История на местоположението;
- Аларма;
- Функция "загубен часовник";
- Тих режим;
- Телефонна книга;
- Регистър на обажданията.

Предимства:
- Сигурност - Вашето дете може да Ви намира по всяко време само с натискане на SOS бутона.
- Връзка - Можете да бъдете във връзка с детето си постоянно, посредством чата и обажданията през приложението.
- Местоположение - По всяко време можете да следите къде се намира Вашето дете чрез приложението.

Интегрирани (вградени) модули:
- GPS приемник - посредством него родителят получава информация в приложението MyKi Watch за местонахождението на детето по всяко едно време, която се обновява на всеки пет секунди.
- GSM модул - MyKi получава връзка с мобилен оператор, след като бъде регистриран, чрез която се осъществяват разговорите между родителя и детето. Когато детето е в закрито помещение, информацията за неговото приблизително местонахождение се набавя чрез клетките на мобилния оператор.
- Wi-Fi модул - посредством него се подобрява локализирането на детето в закрити пространства. Тогава определянето на местоположението се извършва посредством локалните Wi-Fi мрежи, които часовникът засича.
- Сензор за свален часовник - благодарение на него родителят може да се узнае дали детето носи все още часовника или го е свалило.
- Акселерометър - измерва крачките и активността на детето през целия ден и ги показва в приложението MyKi Watch на мобилния телефон на родителя.

Технически характеристики:
- Сензорен екран - Екранът на MyKi Touch e цветен, 240/240 DPI. Показва точен час, сигнал от мобилния оператор, звуков профил на часовника към момента, наличието на мобилен интернет и получени съобщения, заряд на батерията, както и две иконки за бързо набиране на мама и татко.
- Памет - MyKi помни какво Вашето дете е правило и при непредвидена загуба на връзка със сървъра, след възстановяването й, обновява цялата информация.
- Високоговорител и микрофон - чрез микрофона и високоговорителя на GPS/GSM часовника, Вашето дете може да провежда разговори и да записва гласови съобщения, които да изпраща до Вас.
- Micro USB вход - слотът се използва за зареждане на часовника MyKi с помощта на кабел, който се намира в кутийката. Устройството може да се зарежда и в електрическата мрежа, но отнема повече време.
- Батерия - вградена Li-Ion батерия 480 mAh, която се зарежда със стандартно micro USB зарядно. Издръжливост на батерията: при разговори - до 1 час; в режим на готовност - до 30 часа.

Размери:

  • Диаметър на каишката: 13 - 18,5 см.
  • Тегло: 40 гр. със SIM карта.
  • Размери на тялото: 57 x 33 x 13 mm.

Производител: Alterco Robotics, България.

Аналози на ДЕТСКИ ЧАСОВНИК СЪС СЕНЗОРЕН ЕКРАН MYKI TOUCH

КОМЕНТАРИ КЪМ ДЕТСКИ ЧАСОВНИК СЪС СЕНЗОРЕН ЕКРАН MYKI TOUCH

ДЕТСКИ ЧАСОВНИК СЪС СЕНЗОРЕН ЕКРАН MYKI TOUCH Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЛюбопитноЗдравни съветиЛайфстайлПсихологияНормативни актовеНовиниСнимкиБотаникаСоциални грижиИсторияЛеченияРецептиСпортХранене при...ИнтервютаАлтернативна медицинаАнкетиСпециалистиОрганизацииОбразованиеЗаведенияКлинични пътекиМедицински изследвания