Начало Е-Аптека Домакинство Перилни и почистващи Омекотители BRAUNS HEITMANN ИМПРЕСАН 2в1 СЕНЗИТИВ ОМЕКОТИТЕЛ С ДЕЗИНФЕКТАНТ 1 л

ИМПРЕСАН 2в1 СЕНЗИТИВ ОМЕКОТИТЕЛ С ДЕЗИНФЕКТАНТ 1 л

Арт. #30053949
9.50 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 1 глас
Виж всички от BRAUNS HEITMANN ›Виж всички Омекотители ›

ИМПРЕСАН 2в1 СЕНЗИТИВ ОМЕКОТИТЕЛ С ДЕЗИНФЕКТАНТ 1 л

За омекотяване и дезинфекция при пране, против бактерии, гъбички, и вируси. Отстранява 99,99% от бактериите, гъбичките и вирусите. За 12 пранета. Подходящ за всички текстили. Особено подходящ за пране на бебешки дрехи. Без оцветители и ароматизатори!

Активно вещество: дидецил - диметил амониев хлорид - 2,49/100 гр. Съдържа също и 5-15% катийонни тензиди.

Внимание: Предупреждения за опасност: Н 315
Предизвиква дразнене на кожата. Н 319 Предизвиква сериозно дразнене на очите.
Препоръки за безопасност: Р 101 При необходимост от медицинска помощ, носете опаковката или етикета на продукта. Р 102 Да се съхранява извън обсега на деца. Р 280 Използвайте предпазни ръкавици /предпазни очила/ предпазна маска за лице. Р 264 Да се измият ръцете старателно след употреба.
Р 305 + Р 351 + Р 338 ПРИ КОНТАКТ С ОЧИТЕ: Промивайте внимателно с вода в продължение на няколко минути. Свалете контактните лещи, ако има такива и доколкото това е възможно. Продължавайте да промивате.
Р 337 + Р313 При продължително дразнене на очите: Потърсете медицински съвет/помощ.
Р 332 + Р313 При поява на кожно дразнене: Потърсете медицински съвет/помощ.
Р 501 Съдържанието/съдът да се изхвърли в съответствие с местните и международни регламенти.
Внимание: Да се използва само според указанията за употреба. Неправилната употреба може да предизвика увреждане на здравето.

Група и подгрупа на биоцидния препарат: Група 1. Дезинфектантни и общи биоциди.
Подхрупа 2. Дезинфектанти и други биоциди, използвани за масова и професионална употреба с цел опазване здравето на населението.
Област на приложение: За дезинфекция на пране в домакинства, хотели, обществени перални. Използва се при цикъла на изплакване на пералнята или при ръчно пране. Подходящ за всички видове текстил, предназначени за директен контакт с кожата, като например бельо, чорапи, както и за кърпи за ръце, памучни хавлии, вълна, коприна и синтетични материи, както и смеси от тези влакна.

Категория на потребителите: масова и професионална.

Начин на употреба: Импресан сензитив прави дрехите хигиенично чисти. Едновременно с това - меки и хигроскопични. Без оцветители и ароматизатори! Подходящ за всички видове текстили.
Редовната употреба на препарата се препоръчва за:

  •  Защита на Вашето семейство от инфекции и повторна инфекция от гъбички по ръцете и бактерии, които се пренасят върху дрехите.
  •  Текстили, имащи директен контакт с кожата: бельо, чорапи, пижами, ризи, блузи, пуловери.

Особено подходящ за:

  •  Дрехи имащи директен контакт с ръцете като: тениски, ризи, бельо, чорапи
  •  Бебешки дрехи, деца и алергични хора
  •  Текстили, които често се мокрят: спортни облекла, бански костюми.
  •  Кърпи за ръце, кърпи за баня, халати и тъкани с голяма хигроскопичност
  •  За пране при температура до 60 градуса

Дерматологично потвърден: Не оказва отрицателно въздействие върху поносимостта на кожата на обработваните текстили.

Употреба:
Преди употреба да се разклати!
За автоматично пране: поставете 2,5 капачки /40-50 мл/ от опаковката в 5 литра вода и добавете разтвора при последния процес на изплакване, като оставите дрехите да престоят в разтвора около 30 минути. Използвайте при пране винаги нов разтвор от Импресан.
Интервал от време, който трябва да се спазва между отделните приложения на биоцидния препарат: при всяко пране.
мерки за първа помощ: В случай на поглъщане да се пие вода и предизвиква повръщане, но само ако пострадалия е в съзнание. Веднага да се потърси медицинска помощ.
Указания за безопасно обезвреждане: излишъкът от биоцидния препарат да не се излива в канализацията, а да се използва само по предназначение. Опаковките да се подлагат на рециклиране само след като се освободят напълно от съдържанието им. След употреба опаковката да се събира в специални, плътно затварящи се обозначени съдове и да се съхранява временно, след което да се предава на лица притежаващи разрешение по чл.37 от закона за управление на отпадъците.

Условия за съхранение: Да се съхранява на хладно и сухо място. Да се съхранява далече от напитки и храни за хора и животни. Да се съхранява само в оригиналната опаковка.

Срок на годност: 3 години от датата на производство.

Производител: Браунс и Хайтман ООД, Германия

Аналози на ИМПРЕСАН 2в1 СЕНЗИТИВ ОМЕКОТИТЕЛ С ДЕЗИНФЕКТАНТ 1 л

КОМЕНТАРИ КЪМ ИМПРЕСАН 2в1 СЕНЗИТИВ ОМЕКОТИТЕЛ С ДЕЗИНФЕКТАНТ 1 л

ИМПРЕСАН 2в1 СЕНЗИТИВ ОМЕКОТИТЕЛ С ДЕЗИНФЕКТАНТ 1 л Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЛеченияЗдравни съветиТестовеЛюбопитноНормативни актовеНовиниЛайфстайлПроизводителиБотаникаХранене при...ИсторияЗдравни проблемиАлтернативна медицинаМедицински изследванияКлинични пътекиСнимкиСоциални грижи