Начало Е-Аптека Хранителни добавки Пробиотици и храносмилане Пробиотици, пребиотици и синбиотици LAKTERA ЛАКТЕРА АКТИВ 250 гр.

ЛАКТЕРА АКТИВ 250 гр.

Арт. #30047643

ЛАКТЕРА АКТИВ 250 гр.

В Лактера Актив осемте щама пробиотични млечнокисели бактерии вкл. Лактобацилус Булгарикус са първите в Света изцяло натурални пробиотици, изолирани от чиста изворна вода в дивата природа на България. По време на производствения процес, използвайки древния опит и модерната биотехнология Лактобацилус Булгарикус разгражда протеините и казеина на млякото до всички 21 заменими и незаменими аминокиселини, които са готови за усвояване от човешкия организъм. В същото време се обвива от тях с естествена обвивка, която го запазва жив както на стайна температура ,така и при преминаване през целия стомашночревен тракт на човека. Пробиотичната храна е съчетание на осем пробиотични щама и хранителни нутриенти.

Лактера Актив е ниско до безлактозна, обезмаслена храна и съдържа и естествените витамини, минерали и микроелементи на млякото.
Лактобацилус Булгарикус и Стрептококус Термофилус са единствените пробиотици, които имат здравна претенция в Европейския Съюз като подобряват смилането на лактозата (Регламент 432 на ЕС). Няма други пробиотици (Бифидо бактериум, Лактобацилус Ацидофилус и други известни на пазара), които да имат призната здравна претенция в ЕС.

Лактера Актив доставя на вашето семейство полезните ефекти на пробиотиците, млечните аминокиселини, витамини и минерали. Тя е подходяща като хранителна подкрепа при деца с респираторни инфекции и диарии и им повишава имунитета. 

Лактера Актив е ефективна при бременни жени с горнодиспептичен синдром и киселини както и при възрастни с нарушен метаболизъм и гастроинтестинални заболявания.

Действие:

  • Лактера Актив повишава имунитета и поддържа гастроинтестиналния комфорт при деца и възрастни и е подходяща за употреба от бременни жени;
  • Лактера Актив съдържа натурални уникални пробиотични щамове от изворна вода в България.

Препоръчителна дневна доза:

за деца (6м до 3г) - 1 мерителна лъжичка, 1 път дневно, разтворени с малко течност с температура не по-висока от 45º С за запазване на живите пробиотици;

за деца (3г до 14г) - 1 мерителна лъжичка, 1-2 пъти дневно, разтворени с малко течност с температура не по-висока от 45º С за запазване на живите пробиотици;

при гадене и киселини при бременни жени - 1-2 мерителна лъжички при появата на гадене и киселини, разтворени с малко течност с температура не по-висока от 45º С за запазване на живите пробиотици;

при възрастни за профилактика на имунитета срещу гастро-интестинални болести - 1-2 мерителна лъжички, 1-2 пъти дневно, разтворени с малко течност с температура не по-висока от 45° С за запазване на живите пробиотици.

Може да се консумира и в сух вид.

Съдържание в 1 мерителна лъжичка (3 гр):Енергийна стойност - 42 kJ/10 Kcal; Мазнини - 20 мг (

*Референтни количества за прием на средностатистически възрастен (8 400 kJ/2000kcal). 

Продуктите са изцяло натурални, не съдържат глутен, холестерол, консерванти, оцветители, ГМО. Пробиотичните щамове са собственост на Дафлорн и продуктът е патентован в България и САЩ.

Продуктът съдържа краве млечен протеин.

Съхранение: Да се съхранява на сухо и проветриво място, при стайна температура.

Опаковка: 250 g

Производител: Дафлорн ООД, България.

ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ НА ЛАКТЕРА АКТИВ 250 гр.

  • Силно клинично значими взаимодействия (13)
  • Умерено клинично значими взаимодействия (249)
  • Маловажно клинично значими взаимодействия (329)
Виж подробно всички ›

Аналози на ЛАКТЕРА АКТИВ 250 гр.

КОМЕНТАРИ КЪМ ЛАКТЕРА АКТИВ 250 гр.

ЛАКТЕРА АКТИВ 250 гр. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаАнатомияФармакологични групи (Активни съставки):Здравни съветиЛеченияНовиниЛайфстайлЛюбопитноПроизводителиБотаникаСпортНаучни публикацииАлт. медицинаТестовеДиетиХранене при...Клинични пътекиИзследванияИсторияЗаболявания (МКБ)СимптомиСнимкиФизиологияРецептиМикробиологияОрганизацииСпециалистиНормативни актовеСоциални грижиИнтервютаОткрития