Начало Е-Аптека Медицински изделия Грип и простуда URGO ХЮМЕР БЕБЕ ХИПЕРТОНИЧЕН СПРЕЙ 50 мл.

ХЮМЕР БЕБЕ ХИПЕРТОНИЧЕН СПРЕЙ 50 мл.

Арт. #30043001

ХЮМЕР БЕБЕ ХИПЕРТОНИЧЕН СПРЕЙ 50 мл.

Кога се използва HUMER?
HUMER е хипертоничен разтвор, който отпушва носа. Използва се  в случаи на настинка, синузит и алергичен ринит при бебета над 3 месеца, деца и възрастни.

Състав: 100% морска вода естествено богата на минерали и микроелементи: магнезий, мед, злато, сребро, сяра, селен, манган и други.
Стерилен, без консерванти.

Дозировка: 1 до 2 впръсквания във всяка ноздра 2-3 пъти дневно.

Ако не настъпи подобрение след 7-дневно приложение, консултирайте се с Вашия фармацевт. В случай на силно раздразнена лигавица, може да се появи усещане за изтръпване или парене по време на употреба.

Предупреждение: При липса на подобрение на симптомите /наличие на оцветени и гъсти секрети от носа/ или в случаи на влошаване на патологията /поява на болка, температура/, потърсете Вашия фармацевт за съвет. Не използвайте след срока на годност посочен върху бутилката.

Внимание: Опаковка под налягане - нагряването може да предизвика експлозия. Да се съхранява далеч от топлина, горещи повърхности, искри, открит огън и от всякакви други източници на запалване. Да се пази от слънчева светлина. Да не се излага на температура по-висока от 50 градуса. Да не се пробива или изгаря, дори след изразходване на количеството в опаковката. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Инертен, незапалим газ-носител, без контакт с разтвора: азот.

Инструкция за употреба:
Бебета:
1. Поставете детето в легнало положение, с глава обърната на едната страна. Внимателно поставете накрайника в едната ноздра до предпазния пръстен и впръскайте за 2-3 секунди.
2. Повдигнете главата на детето, за да изтекат секретите и избършете нослето с кърпичка.
3. Никога не впръсквайте в носа при наклонена назад глава на детето, за да не се стичат секрети надолу в гърлото.

Деца - Възрастни:
1. Наклонете главата на една страна, внимателно поставете накрайника в ноздрата и директно впръскайте за 2-3 секунди.
2. Повторете процедурата и в другата ноздра, накланяйки главата на другата страна. Издухайте носа, за да отстраните секрета.

Съхранявайте накрайника на място, недостъпно за деца.

Правила за хигиена:
Една и съща опаковка HUMER бебета / деца - възрастни не трябва да се използва от други хора. След всяко използване, измивайте накрайника с гореща вода.
След всяко употреба, съхранявайте бутилката с накрайника в картонената опаковка.

Опаковка: 50 мл.

Производител: Laboratoires URGO, Франция.

ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ НА ХЮМЕР БЕБЕ ХИПЕРТОНИЧЕН СПРЕЙ 50 мл.

  • Умерено клинично значими взаимодействия (35)
Виж подробно всички ›

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ХЮМЕР БЕБЕ ХИПЕРТОНИЧЕН СПРЕЙ 50 мл.

КОМЕНТАРИ КЪМ ХЮМЕР БЕБЕ ХИПЕРТОНИЧЕН СПРЕЙ 50 мл.

ХЮМЕР БЕБЕ ХИПЕРТОНИЧЕН СПРЕЙ 50 мл. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияФизиологияФармакологични групи (Активни съставки):ЛюбопитноЗдравни проблемиЗдравни съветиАлтернативна медицинаСпециалистиХранене при...РецептиНовиниИсторияТестовеОрганизацииНормативни актовеЛеченияБотаникаСнимкиЛайфстайлМедицински изследванияСпортКлинични пътекиЗаведенияПсихологияСоциални грижиПроизводители