Начало Е-Аптека Хигиена и защита Репеленти Репеленти за лична защита Гривни NINGBO HAISHU KINVEN BUSINESS КОЖЕНА ГРИВНА ПРОТИВ КОМАРИ

КОЖЕНА ГРИВНА ПРОТИВ КОМАРИ

Арт. #30042778
7.20 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 1 глас
Виж всички от NINGBO HAISHU KINVEN BUSINESS ›Виж всички Гривни против насекоми ›

КОЖЕНА ГРИВНА ПРОТИВ КОМАРИ 

Ефикасна гривна от кожа срещу комари, жилещи и кръвосмучещи насекоми, мухи и кърлежи, пропита с масло от лимонена трева (цитронела), лавандула, мента и здравец. Безвредна, водоустойчива, с отблъскващо действие, подходяща и за деца. Може да се използва за къмпинг, риболов и лов и в помещения на закрито. Удобна за поставяне на ръка, глезен, върху дръжки на чанта, над детско легло или детска количка и други. Подходяща за цялата фамилия, със свеж аромат до цели 15 дни. Без биоциди, 100% натурална! Не съдържа вредни и химични вещества.

Свежият аромат на лимонена трева е ефикасна природна защита срещу комари и кърлежи. Етеричното масло от цитронела се извлича от различни видове лимонена трева, които влизат в състава на различни репеленти. Терпените, съдържащи се в маслото, блокират невронните пътища на насекомите, като възпрепятстват свободното им движение.

Приложение: за употреба в закрити помещения и на открито.

Забележки: (S 24/25) Да се избягва контакт с кожата и очите. (S2) Да се пази далеч от достъп на деца. (S13) Да се съхранява далеч от напитки и храни за хора и животни. (S46) При поглъщане да се потърси незабавно медицинска помощ и да се покаже опаковката или етикета. (S26) При контакт с очите да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ. (S49) Да се съхранява само в оригинална опаковка.

Не са установени странични ефекти.

Състав: изкуствена кожа, напоена с масло от цитронела, здравец, мента и лавандула. 100% натурален състав.

Съхранение: Съхранявайте в херметичната опаковка, за да използвате до пълно изветряване.

Опаковка: 1 брой.

Производител: NINGBO HAISHU KINVEN BUSINESS CO. LTD, Китай.

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С КОЖЕНА ГРИВНА ПРОТИВ КОМАРИ

КОМЕНТАРИ КЪМ КОЖЕНА ГРИВНА ПРОТИВ КОМАРИ

КОЖЕНА ГРИВНА ПРОТИВ КОМАРИ Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗдравни съветиПроизводителиЛюбопитноЛайфстайлБотаникаАлтернативна медицинаНовиниЗдравни проблемиИсторияРецептиХрани и ястияЛеченияСпортСнимкиДиетиХранене при...Е-тата в храните