Начало Е-Аптека Хранителни добавки Подкрепа при ракови заболявания DR.BIOMASTER КОРДИЦЕПС ЕКСТРАКТ 30 % капс. 300 мг. * 60

КОРДИЦЕПС ЕКСТРАКТ 30 % капс. 300 мг. * 60

Арт. #30042394
60.00 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 2 гласа
Виж всички от DR.BIOMASTER ›Виж всички Хранителни добавки при ракови заболявания ›

КОРДИЦЕПС ЕКСТРАКТ 30 % капс. 300 мг. * 60 

„Гъба-гъсеница”

Този екстракт от гъбата е около 20 пъти по-концентриран от сушената гъба Кордицепс (под формата на таблетки / прах), поради което ефектът му е по-силен!

Предназначение:

  • Повишава защитата на организма срещу инфекции-силно антибактериално и противовирусно действие.

От планините на Тибет
В родината си, тибетски планини, гъбата Кордицепс (Cordyceps sinensis) отдавна е много популярна – не само при хората, но също и при животните. Пастирите на як забелязали, че овцете, които пасяли в подножието на планините търсели и намирали с голяма радост малките гъби, които растат там и така те се досетили за огромния потенциал, който притежава гъбата Кордицепс. Пастирите наблюдавали животните и забелязали как тези овце се отличавали със забележителна гъвкавост, продължителност на живота и плодородие. От този момент нататък пътят към определянето на гъбата Кордицепс като изключително скъп тоник и афродизиак не бил дълъг. Днес килограм Кордицепс, събиран по платата на Тибет струва между 16 000 $ и 34 500 $.
Гъбата Кордицепс прилича на гъсеница по своя външен вид. За да израсте, тя се нуждае за свой приемник от определен вид гъсеница, която заразява под земята.
Тъй като гъсеницата не може да бъде заразена с гъбата изкуствено, а оригиналът на гъбата е изключително скъп, екстрактът от тази гъба- по изключение – се добива само на мицела й. Тази суровина се нарича CS4 и не отстъпва по нищо на оригинала на гъбата. Отглеждането се извършва без дървени стърготини или слама, а директно в хранителен разтвор. Това позволява производството на абсолютно чист и високо ефективен екстракт от гъбата Кордицепс.

Дневна доза: По 1 до 3 капсули, 2-3 пъти дневно с вода.

Състав: 98 % екстракт от гъба Кордицепс с 30 % полизахариди, 2% антислепващ агент: капсули от растителна целулоза; магнезиев стеарат.

Не съдържа глутен, ГМО.
Продуктът е изцяло натурален.

Състав в дневна доза: 9 капсули съдържат 2.7 г 30%-тен екстракт от Кордицепс.

Опаковка: 60 капсули по 300 mg

Производител: Д-р Биомастер ЕООД, България

Аналози на КОРДИЦЕПС ЕКСТРАКТ 30 % капс. 300 мг. * 60

КОМЕНТАРИ КЪМ КОРДИЦЕПС ЕКСТРАКТ 30 % капс. 300 мг. * 60

КОРДИЦЕПС ЕКСТРАКТ 30 % капс. 300 мг. * 60 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаЗдравни съветиЛюбопитноАлт. медицинаСпортФизиологияМикробиологияТестовеХранене при...СнимкиИсторияДиетиНовиниЛеченияОрганизацииЛайфстайлНормативни актовеСпециалистиСоциални грижиИнтервютаПроизводителиОткрития