Начало Е-Аптека Хранителни добавки Подкрепа при ракови заболявания DR.BIOMASTER ИМЮН МОДУЛАТОР капс. 510 мг. * 90

ИМЮН МОДУЛАТОР капс. 510 мг. * 90

Арт. #30038390

ИМЮН МОДУЛАТОР / IMMUNE MODULATOR
Хранителна добавка

Опаковка: 90 броя капсули

Този продукт, произведен от лекарствени гъби е получил голяма популярност като един от най-ефикасните имуномодулатори, използвани от онкологично болни.
Препаратът ИМЮН МОДУЛАТОР е направен така, че да бъде един от най-силните природни имуномодулатори в света. Желанието на неговите създатели е било той да бъде от полза на хората, които боледуват от злокачествени и доброкачествени тумори както и на хора, които имат отслабена имунна система. С неговата употреба може да се повиши ефекта от терапиите, които са предложени от официалната медицина.  Препаратът няма регистриран страничен ефект.
Формулата на ИМЮН МОДУЛАТОР е създадена, ползвайки опита на древната Китайска и Японска медицина и резултатите на съвременните учени-изследователи на виталните гъби (наричани още лекарствени).
ИМЮН МОДУЛАТОР е комбинация от екстракт и прах от най-силните витални гъби. Доказано най-активните вещества в гъбите в борбата срещу туморите са полизахаридите.
За ИМЮН МОДУЛАТОР са използвани високо-концентрирани екстракти, които съдържат някои от най-активните гъбени полизахариди в концентрация 40 % (40 пъти по-голямо количество полизахариди в сравнение с обикновения прах от същите гъби.)
Използвани са екстракти от шестте вида витални гъби с най-силното противотуморно действие: Agaricus Blazei Murill (Агарикус), Cordyceps sinensis (Kopдицепс), Maitake (Майтаке), Reishi (Рейши), Shiitake (Шийтаке) и Coriolus (Кориолус)
Микотерапевтите твърдят, че във формулите с високо-концентрирани екстракти от гъби е необходим и обикновен гъбен прах с неговия голям набор от витамини, минерали и олигоелементи, за да може организмът по-лесно да разгради и абсорбира големите молекули на полизахаридите. Затова ИМЮН МОДУЛАТОР не само съдържа екстракти на шест вида лекарствени гъби, но съдържа и прах на четири от тях: Agaricus Blazei Murill (Агарикус), Maitake (Майтаке), Reishi (Рейши) и Shiitake (Шийтаке).
Дори обикновеният прах от виталните гъби има терапевтична сила с 30 % по-голяма от тази на най-силните билки, които действат като стимулатори на имунната система.
Лекарствените гъби най-ефективно абсорбират и изхвърлят от организма тежки метали, нитрати, радионуклеотиди и токсините, които се появяват в резултат на разпадането на раковите клетки.
ИМЮН МОДУЛАТОР като модулатор на имунната система на растителна основа е най-добрият препарат, който може да се използва като помощно средство заедно с конвенционалната терапия.
Лекарствените гъби, които се съдържат в ИМЮН МОДУЛАТОР представляват отличен естествен продукт, подходящ за комбиниране с всички лекарствени продукти (химически или естествени) с цел засилване на тяхното действие за стимулиране на имунитета.
ИМЮН МОДУЛАТОР съдържа най-старателно изследваните в съвременната наука лекарствени гъби. Изследвания по този въпрос са правени и продължават да се правят в някои от най-известните институти и университети в света: Медицинския факултет на Университета в Токио, Националната лабораторния по Рака в Токио, Токийския университет по фармация; фармацевтичния Университет в Кобе, Япония; Университета по Наука и Технология в Хон Конг, както и Китайския университет в Хон Конг; Института по Еволюция в Университета Хайфа, Израел; Националния Институт по Здраве в САЩ и Университета в Минесота; Института по Изследвания в Ню Джърси, САЩ; Института по Изследване на рака, Англия; Института на името на Академик Блохин, Москва, Русия.
Имунната система на раково болните е силно изложена на риск, особено след операция и по време на химиотерапия и лъчетерапия.
ИМЮН МОДУЛАТОР може да помогне в тези случаи, тъй като чувствително намалява страничните ефекти на химио- и лъчетерапията: гадене, повръщане, виене на свят, окапване на косата и др.
ИМЮН МОДУЛАТОР е регистриран като диетична хранителна добавка, напълно натурална и без странични ефекти след по-дълга употреба. Продуктът няма претенциите на лекарствено средство.

Начин на употреба: Приемайте по 3 капсули 3 пъти дневно с чаша вода към храната.

Препоръчителна дневна доза: 9 капсули дневно.

Състав:

Агарикус (Agaricus blazei) 40% екстракт - 51 mg и прах 51 mg; Кордицепс (Cordyceps sinensis) 40% екстракт - 51 mg; Майтаке (Grifola frondosa) 40% екстракт - 51 mg и прах 51 mg; Рейши (Ganoderma lucidum) 40% екстракт - 51 mg и прах 51 mg; Шийтаке (Lentinula edodes) 40% екстракт - 51 mg и прах 51 mg; Кориолус (Coriolus versicolor) 40% екстракт - 51 mg; Емулгатор - Е464 (капсули), Е572.

Производител: Др. Биомастер ЕООД, България

Аналози на ИМЮН МОДУЛАТОР капс. 510 мг. * 90

По-изгодни опаковки

КОМЕНТАРИ КЪМ ИМЮН МОДУЛАТОР капс. 510 мг. * 90

ИМЮН МОДУЛАТОР капс. 510 мг. * 90 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаАнатомияБотаникаАлт. медицинаЗдравни съветиХрани и ястияЛюбопитноЛеченияСпортПатологияНовиниСнимкиХранене при...ЛайфстайлРецептиИзследванияИсторияДиетиСъставкиКлинични пътекиНормативни актовеСпециалистиПроизводителиПсихологияФизиологияЕ-тата в хранитеТестовеМикробиологияОрганизацииСоциални грижиИнтервютаОткрития