Начало Е-Аптека Книги Детска JANET 45 ABC BOOK FOR THE VERY YOUNG - АБВ КНИЖКА ЗА НАЙ - МАЛКИТЕ

ABC BOOK FOR THE VERY YOUNG - АБВ КНИЖКА ЗА НАЙ - МАЛКИТЕ

Арт. #30027730
5.90 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 2 гласа
Виж всички от JANET 45 ›Виж всички Детска литература ›

ABC BOOK FOR THE VERY YOUNG - АБВ КНИЖКА ЗА НАЙ - МАЛКИТЕ - РИСУВАТЕЛНА КНИЖКА НА АНГЛИЙСКИ

...Те са предназначени за най-малките читатели, които правят първите си стъпки в кирилицата или латиницата, а дори може и заедно в двете. Книжките нямат текст, а сякаш говорят чрез образите, представящи буквите. Те само гордо се извисяват в цялостния размер на страниците, а между, встрани и под тях се крият герои, животни, плодове и предмети, които носят техния знак. Всеки сам трябва да ги открие, а защо не и да ги произнесе смело на глас, за да придобие буквата звук. Още по-забавно е, ако се опиташ да направиш цяло изречение с тях."

Ада Митрани завършва Художествената Академия през 1979, специалност илюстрация и оформление на книгата. Тя бързо става търсен илюстратор на детски книжки и на поезия за деца и за възрастни. Нейни илюстрации печелят награди на международни конкурси и биеналета. Паралелно с това, Ада се установява като един от най-известните графици на 80-те години в България. Нейни литографии и офорти печелят множество награди на конкурси и биеналета. През 1986 г. тя се изселва в Америка, където живее до този момент. В Америка, тя продължава да рисува - става илюстратор на седмичен вестник в Минеаполис, получава грант и прави изложби, като същевременно отглежда двете си момченца. Десет години след установяването си в Америка, Ада прави голяма изложба в музея на изкуство в Северна Дакота, и завършва илюстрациите на поезия от Алежандър Шурбанов. От този момент нататък, Ада се превъплъщава: завършва американско право, работи като юрист в голяма петролна компания в Оклахома, и в частна практика. В момента, тя е съдебен адвокат в Министерството на Енергетиката във Вашингтон.

Издателство: ЖАНЕТ-45
Автор: Ада Митрани
Жанр: Детска литература
Меки корици
Брой страници: 56
Дата на издаване: 09.2012
Тегло: 233 грама
ISBN: 978 954 491 827 9

Аналози на ABC BOOK FOR THE VERY YOUNG - АБВ КНИЖКА ЗА НАЙ - МАЛКИТЕ

КОМЕНТАРИ КЪМ ABC BOOK FOR THE VERY YOUNG - АБВ КНИЖКА ЗА НАЙ - МАЛКИТЕ

ABC BOOK FOR THE VERY YOUNG - АБВ КНИЖКА ЗА НАЙ - МАЛКИТЕ Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаИсторияЗдравни съветиПсихологияЛайфстайлСнимкиЛюбопитноБотаникаОбразованиеСоциални грижиНовиниАнкетиРецептиХранене при...СпортИнтервютаАлтернативна медицинаОрганизацииЗаведенияНормативни актовеСпециалистиМедицински изследванияКлинични пътекиЛечения