Начало Е-Аптека Хранителни добавки Менопауза и ПМС HERBA MEDICA НЕПТУН КРИЛ ОЙЛ ОМЕГА 3 капс. * 30

НЕПТУН КРИЛ ОЙЛ ОМЕГА 3 капс. * 30

Арт. #30026774

НЕПТУН КРИЛ ОЙЛ ОМЕГА 3 капсули * 30

Neptune Krill Oil се добива от антарктически крил (Euphausia superba). Крила е плаваща маса от полупрозрачни, скаридоподобни ракообразни със средна дължина само от около 3 см. Класифицират се като зоопланктон и се хранят с водорасли. Маслото от крил е богато на Omega-3 мастни киселини (EPA и DHA), свързани с фосфолипиди, което ги прави лесни за усвояване.

Препоръчва се за поддържане на сърдечно-съдовата система и ставите. Повлиява върху нивата на холестерола и сърдечния ритъм. Благоприятно въздейства върху симптомите при ПМС. Мощен антиоксидант.

Поради многобройните си научни изследвания доказващи ефективността на продукта и спазване на най-високи стандарти за производство, NKO® е обявен за „Най-добър продукт за 2010 година”.

Neptune Krill Oil™ се получава чрез патентования процес Neptune OceanExtract™

Процесът Neptune OceanExtract™ гарантира студен метод на екстракция: биоактивните способности на извлечените компоненти се съхраняват, няма вероятност за микробно замърсяване, няма тежки метали, полихлорирани бифеноли, диоксини и пестициди, липсват консерванти (стабилността се гарантира от изключителния естествен антиоксидантен потенциал на Neptune Krill Oil™).

Neptune Krill Oil™, естествено силен антиоксидант

Neptune Krill Oil™ природно съдържа витамин А, витамин Е, астаксантин и морски флавоноид (единствения открит животински източник на флавоноиди досега).

Съдържание в една капсула:

Neptune Krill Oil (NKO®)           500 мг.

Състав:

Phospholipids                         200mg

Omega-3 fatty acids                150 mg (EPA 75 mg - DHA 45 mg)

Omega-9 fatty acids                50 mg

Choline                                  37 mg

Omega-6 fatty acids                10 mg

Astaxanthin                            0.63 mg

Vitamin A (all-trans-retinol)      50 IU

Vitamin E (alpha-tocopherol)    0.25 IU


Препоръчителна доза за дневен прием:

1 или 2 капсули на ден, за предпочитане преди закуска или по указание на специалист.За лица, алергични към морски храни и приемащи антикоагуланти, се препоръчва предварителна консултация с личния лекар преди започване на прием от продукта.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Neptune Krill Oil  е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене и здравословния начин на живот.

Противопоказания:
Няма.

ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ НА НЕПТУН КРИЛ ОЙЛ ОМЕГА 3 капс. * 30

  • Умерено клинично значими взаимодействия (45)
Виж подробно всички ›

ФАЙЛОВЕ ЗА СВАЛЯНЕ КЪМ НЕПТУН КРИЛ ОЙЛ ОМЕГА 3 капс. * 30

Аналози на НЕПТУН КРИЛ ОЙЛ ОМЕГА 3 капс. * 30

КОМЕНТАРИ КЪМ НЕПТУН КРИЛ ОЙЛ ОМЕГА 3 капс. * 30

НЕПТУН КРИЛ ОЙЛ ОМЕГА 3 капс. * 30 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияФармакологични групи (Активни съставки):ЛюбопитноИсторияЗдравни съветиБотаникаЛеченияСпортСпециалистиСъставкиЛайфстайлНовиниАлтернативна медицинаХрани и ястияХранене при...Медицински изследванияСнимкиНормативни актовеРецептиОрганизацииПсихологияПатологияФизиологияЗаведенияКлинични пътекиДиетиСоциални грижиИнтервютаЕ-тата в хранитеПроизводителиОткрития