Начало Е-Аптека Медицински изделия Стомашно – чревен дискомфорт Пробиотици и пребиотици D.M.G.ITALIA КОЛИНОКС сол. 20 мл.

КОЛИНОКС сол. 20 мл.

Арт. #30025741
26.40 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
3.4, 21 гласа
Виж всички от D.M.G.ITALIA ›Виж всички Пробиотици и пребиотици  ›

КОЛИНОКС сол. 20 мл.

Показания:
Иновативно средство в борбата с коликите, с механично и физично действие. Балансирана формула, която комбинира 2 продукта (Пробиотик и Симетикон) в едно, подпомагаща лечението на метеоризъм, колики при кърмачета, деца и възрастни, аерофагия, при диспептични нарушения, както и за успоредно лечение при Helicobacter pylori.
Препоръчва се във всички случаи, когато е необходимо да се намали времето за изпразване на стомаха.
Подходящ за употреба съвместно с антибиотична терапия и като съпътстваща терапия при стомашно чревни инфекции при кърмачета и деца. Резултатът е нормализиране на чревната флора, премахване на болките и подуването на стомаха и червата.

Състав:
Симетикон (30% емулсия), спори от Bacillus coagulans, познати като (Lactobacillus sporogenes) - мин.1,5 млд/г, фруктоза, натриев бензоат, аромат.
НЕ Е НЕОБХОДИМО СЪХРАНЕНИЕ В ХЛАДИЛНИК!!!!

Действие:
Симетикон
- Премахва газовете и напрежението в стомаха и червата, като намалява повърхностното напрежение върху газовите мехурчета намиращи се в СЧТ и спомага за тяхната дисперсия. Премахва симптомите на диспепсия, като: чувството за тежест след хранене, усещането за пълен стомах, гадене и повръщане.
Пробиотик (спорообразуващи Лактобацили) - Спората гарантира запазването на бактерията при преминаването и през стомашно-чревния тракт. Спората е устойчива в киселото pH на стомаха, стабилна е и към неблагоприятните условия на средата при съхранение - без загуба в числеността.
Колонизирайки се в тънките и дебелите черва се въстановява равновесието на чревната флора и физиологичното pH в червата.

Начин на приложение:
Кърмачета:
10 капки, разтворени в течност, 2 - 4 пъти дневно за предпочитане след храна или по друго лекарско предписание.
Възрастни и деца: 20 капки, разтворени в течност, 2 - 4 пъти дневно за предпочитане след храна или по друго лекарско предписание.

Нежелани реакции:
Не са наблюдавани нежелани реакции.

Предупреждения:
В случай на нежелани реакции, спрете употребата на продукта и се консултирайте с лекар.
Не употребявайте продукта след изтичане на срока на годност, посочен на опаковката.
Разклатете добре преди употреба.
След употреба, затваряйте добре флакона.
Продуктът запазва пълната си гастрофункционалност в продължение на 30 дни от отварянето му.
Да се съхранява далеч от източници на топлина и на място, недостъпно за деца.
Наличието на Bacillus coagulans (ex Lactobacillus sporogenes) може да повлияе върху органолептичните характеристики на продукта; може да се наблюдава промяна на цвета и/или на вкуса без това да наруши качеството му.

Опаковка: 20 ml.

Производител: DMG Italia s.r.l., Италия.

Аналози на КОЛИНОКС сол. 20 мл.

КОМЕНТАРИ КЪМ КОЛИНОКС сол. 20 мл.

КОЛИНОКС сол. 20 мл. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияЛюбопитноФизиологияЗдравни съветиАлт. медицинаБотаникаНовиниСнимкиЛайфстайлИзследванияМикробиологияСимптомиХранене при...ДиетиЛеченияКлинични пътекиОрганизацииСпортПатологияСпециалистиИсторияРецепти