Начало Е-Аптека Медицински изделия Очи и зрение ALCON СИСТЕИН БАЛАНС колир 10 мл.

СИСТЕИН БАЛАНС колир 10 мл.

Арт. #30022661

SYSTANE BALANCE  Овлажняващи капки за очи е овлажняващ продукт на липидна основа, предназначен за терапия на сухо око. SYSTANE BALANCE овлажнява очната повърхност, допълва и стабилизира липидния слой на слъзния филм и намалява прекомерното изпаряване на слъзния филм. Осигурява дълготрайно облекчение на симптомите на сухо око като парене и дразнене.
SYSTANE BALANCE е стерилен продукт, съдържащ пропилен гликол,хидроксипропил гуар, минерално масло, димиристойл фосфатидилглицерол, полиоксил 40 стеарат, сорбитанов тристеарат, борна киселина, сорбитол, динатриев едетат, поликватерниум-1 0,001% - консервант.

Употреба:

SYSTANE BALANCE Овлажняващи капки за очи е медицинско изделие, предназначено за терапия на сухо око. Осигурява облекчение на паренето и дразненето в очите, причинени от сухота в окото.

Противопоказания:

Хората, алергични към някое от веществата, изброени в състава на SYSTANE BALANCE  не трябва да използват продукта.

Инструкции за употреба:

SYSTANE BALANCE Овлажняващи капки за очи могат да се използват толкова често, колкото е необходимо през целия ден. Могат да се прилагат и за третиране на сухо око, свързано с използването на контактни лещи, като се накапват преди поставянето на контактните лещи и след тяхното отстраняване. Поставете капки в окото и премигнете.

Внимание:

Необходимо е да следвате всички съвети на Вашия лекар, както и всички указания за правилната употреба на продукта, описани в инструкцията за употреба и върху опаковката. Ако почувствате дискомфорт в окото, който не преминава, прекалено сълзене, промени в зрението, или зачервяване на окото, консултирайте се с Вашия лекар, тъй като проблемът може да стане по-сериозен.

Предпазни мерки:

- Не допирайте апликатора-капкомер на бутилката до никакви повърхности, за да избегнете евентуално замърсяване.
- Сложете капачката веднага след употреба
- Да се съхранява при стайна температура
- Бутилката трябва да се съхранява добре затворена ,когато не се използва.
- Да се използва преди изтичането на срока на годност, отбелязан върху опаковката.
- Разтворът трябва да се изхвърли 6 месеца след първоначалното отваряне на опаковката.
- Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Опаковка: 10 мл

Производител: Alcon Laboratories, Inc

Аналози на СИСТЕИН БАЛАНС колир 10 мл.

КОМЕНТАРИ КЪМ СИСТЕИН БАЛАНС колир 10 мл.

СИСТЕИН БАЛАНС колир 10 мл. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияФармакологични групи (Активни съставки):НовиниЗдравни съветиЛеченияПроизводителиЛюбопитноЕ-тата в хранитеАлт. медицинаЛайфстайлБотаникаХранене при...ПсихологияСнимкиОрганизацииСпециалистиНормативни актовеФизиологияАптекиИсторияСпортЗаведенияИзследванияКлинични пътекиРецептиДиети