Начало Е-Аптека Хранителни добавки Подкрепа при ракови заболявания ИНТЕР-ЕВРОГЕНЕКС ВАРУМИН-1 50 мл. и ВАРУМИН-2 200 мл.

ВАРУМИН-1 50 мл. и ВАРУМИН-2 200 мл.

Арт. #30022254

Варумин 1 - 50 мл и Варумин 2 - 200 мл

Varumin® е природен продукт на билкова основа.

Съдържа растителни екстракти от няколко билки, чиято ефикасност е потвърдена от традиционната и научната медицина.

Всички вложени природни съставки във Varumin® са добити от екологично чисти райони, което е удостоверено със сертификат. Комбинацията на активните съставки, съдържащи се във Varumin®, е с клинично доказана ефективност. Пероралната форма гарантира бързо и пълноценно усвояване на продукта.

Varumin® повлиява благоприятно злокачествени и доброкачествени тумори на вътрешните органи, кожата и костите с различна хистология, тъй като стимулира имунната система да открива и унищожава малигнените клетки. Благоприятните ефекти са доказани с високоспециализирани медицински изследвания. При много от пациентите контролните образни изследвания (ядреномагнитен резонанс и компютърна томография), показват частично, пълно обратно развитие или стациониране на процеса. Подобряват се и кръвните показатели, като една част от тях достигат и до референтни стойности. Голяма част от наблюдаваните лица са били в четвърти стадий по TNM класификацията. Общото състояние на приемащите Varumin® също се подобрява.

Освен при лица със злокачествени тумори, е отчетен благоприятен ефект след прием на Varumin®
и при лица със злокачествени заболявания на костния мозък и кръвната тъкан, като левкози, болест на Ходжкин, мултиплен миелом и др.

Varumin® повлиява благоприятно лица с HPV (хюман-папилома-вирус), включително и щамовете, причиняващи рак на шийката на матката, независимо дали е налице ерозио или не.

Проведеното клинично проучване в клиника в Скопие, доказва, че Varumin® е продукт, атакуващ директно самия вирус.

Varumin® е полезен при редица тежки инфекции, хронични заболявания, имунодефицитни и следоперационни състояния, като диабет, спин, туберкулоза, анемии и като подкрепящо средство при лечение с химиотерапия, лъчетерапия, цитостатици и кортикопрепарати.

Клинично проучване доказва благоприятното повлияване на пациенти с мултипленна склероза след приемане на Varumin®.

Препоръчва се Varumin® да се приема едновременно с химиотерапия и лъчетерапия, като освен благоприятния антитуморен ефект, намалява и страничните действия на последните, т.е. анемичният синдром, левкопенията, главоболието, световъртежът и позивите за повръщане са изразени в много по-малка степен или съвсем отсъстват.

При лица с нечувствителни или резистентни към химиотерапия или лъчелечение тумори, като рак на шийката на матката, саркоми и др, при наличие на медицински противопоказания (съпъстващи заболявания, ниски стойности на кръвните показатели – левкопения, анемия и др.), нежелание на пациента или други причини за отлагане или прекъсване на химио и лъчетерапията, е отчетен много добър и благоприятен ефект при самостоятелен прием на Varumin®, без да са приемани други медикаменти или добавки.

За постигане на най-добри резултати при приемане на Varumin® от лица със злокачествени заболявания, приемът и дозировката трябва да бъдат под контрол на лекар - специалист, тъй като промяната в дозирането му зависи, както от първоначалните резултати (кръвни показатели, туморни маркери, ехографии, скенери, ядрено-магнитни резонанси), така и от тяхната промяна по време на лечението.

Прием на Varumin® в профилактична дозировка се препоръчва на успешно оперирани от злокачествени заболявания пациенти, за предотвратяване на рецидиви и туморни лезии, както и на генетично обременени лица, тъй като до петата година е налице най-голям риск от поява на рецидиви или разсейки. От досегашната практика не са наблюдавани случаи на поява на такива при лица, ползващи Varumin®.

За постигане на най-добри резултати от съществено значение е и назначаването на специална диета.
Varumin® се приема перорално и обичайно по следната схема:

От Varumin®1 се изпива наведнъж цялото количество (50 мл). След 6 часа се започва приема на Varumin® 2, който се взема 4 пъти дневно, по една супена лъжица до изчерпване на количеството.

 

 

Варумин 1
50 мл перорален разтвор

 Състав

100 мл разтвор съдържа:

•Воден екстракт от растителни съставки (1) - 99.80г.
•Метилпарахидрокси бензоат - 0.18г.
•Пропилпарахидрокси бензоат - 0.02г.

- 100 мл воден разтвор от растителни съставки се приготвя от:

•Прополис - 0.8г.
•Пречистена вода - до 100.0 мл

 

 

Варумин 2
200 мл перорален разтвор


Състав:

100 мл разтвор съдържа:

•Воден екстракт от растителни съставки (1) - 99.80г.
•Метилпарахидрокси бензоат - 0.18г.
•Пропилпарахидрокси бензоат - 0.02г.

- 100 мл воден разтвор от растителни съставки се приготвя от:

•Radixinulae helenii (Бял оман) - 1.60 г
•Cortex Comus mas (Кора от кучешки дрян) - 1.20 г
•Flores calendulae (Цвят от невен) - 1.00 г
•Herba Milefolii (Столистник) - 0.40 г
•Rhizoma Cynodon dactillon (Корен от троскот) - 1.50 г
•Herba Hyperici (Жълт кантарион) - 1.40 г
•Пречистена вода - до 100.0 мл

Съхранение:

Да се съхранява при температура под 25С!

Да се съхранява в оригиналната опаковка на недостъпни за деца места, защитени от пряка светлина!

VARUMIN е регистрирана търговска марка!

Хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Производител: Македония

ФАЙЛОВЕ ЗА СВАЛЯНЕ КЪМ ВАРУМИН-1 50 мл. и ВАРУМИН-2 200 мл.

Аналози на ВАРУМИН-1 50 мл. и ВАРУМИН-2 200 мл.

КОМЕНТАРИ КЪМ ВАРУМИН-1 50 мл. и ВАРУМИН-2 200 мл.

ВАРУМИН-1 50 мл. и ВАРУМИН-2 200 мл. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаИнтервютаНовиниЛюбопитноОбразованиеЛеченияЗдравни съветиСоциални грижиМикробиологияИсторияЛайфстайлВидеоТестовеАлт. медицинаЗдравни проблемиОрганизацииИзследванияНормативни актовеСнимкиДиетиЗаведенияСпортПатологияХранене при...СпециалистиКлинични пътекиРецептиАнкетиХрани и ястияПсихологияПроизводителиФизиологияОткрития