АСАМ МЕХЛЕМ С МЛЕЧНА МАЗНИНА 100 мл
Арт. №: 30007340
1 от 1
Виж още от:
Марка: ASAM Gmbh / Alter Heideschäfer ®
4.0/5 27 оценки
АСАМ МЕХЛЕМ С МЛЕЧНА МАЗНИНА 100 мл
Билков мехлем "Млечна мазнина" - нежна грижа за напукани устни, суха, изпръхнала и лющеща се кожа. Подхранва и успокоява кожата, възстановява нейната мекота и еластичност. Съдържа екстракти от подбрани билки, глицерин и пантенол. Подходящ за ежедневна употреба върху кожата на лицето и тялото. Попива бързо и е оставя следи.
Състав:
Aqua, Petrolatum, Methylpropanediol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Cetyl Alcohol, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Panthenol, Ceteareth-12, Sodium Carbomer, Ethylhexylglycerin, Parfum, Dimethicone, Disodium EDTA, Phenoxyethanol.
Опаковка:
100 мл
Производител:
ASAM Betriebs-GmbH, Германия
Подобни продукти на АСАМ МЕХЛЕМ С МЛЕЧНА МАЗНИНА 100 мл
ЕУЦЕРИН АКВАФОР мехлем за увредена кожа 220 мл
ЕУЦЕРИН АКВАФОР мехлем за увредена кожа 45 мл
ЕУЦЕРИН АТОПИКОНТРОЛ УСПОКОЯВАЩ ЛОСИОН ЗА ТЯЛО ЗА АТОПИЧНА КОЖА 250 мл
ЕУЦЕРИН АТОПИКОНТРОЛ ЛОСИОН ЗА ТЯЛО ЗА АТОПИЧНА КОЖА 400 мл
АСАМ МЕХЛЕМ С НЕВЕН 250 мл
ФАРМОНА ДЖАНТАР БАЛСАМ ЗА ТЯЛО С КЕХЛИБАР И КОЛОИДНА ПЛАТИНА 200 мл
АСАМ МЕХЛЕМ С МЛЕЧНА МАЗНИНА 100 мл е свързан към
- 13 кожни образувания, които е добре да се прегледат от специалист
- Червена мъртва коприва
- д-р Иванка Маркова Баева
- Солариум: лечебни ползи и рискове
- Алтернативни средства за лечение на атопичен дерматит
- д-р Евдокия Колева Николова
- Гарциния камбоджа, Индийска ягодка
- д-р Теодора Цекова Чолакова
- Домашни средства срещу суха и напукана кожа на ръцете
- Алтернативни методи и средства за терапия и контрол на уртикария
Коментари към АСАМ МЕХЛЕМ С МЛЕЧНА МАЗНИНА 100 мл
Petia
Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben. Tova ne sa li konservanti spored vas?
Публикуваната информация за продукта ни е предоставена от производител. Може да се обърнете към фирмата производител.
Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben. Tova ne sa li konservanti spored vas?