ДИАНОРМ табл. * 120 ТОШКОВ

Арт. №: 30000339
Безплатна доставка за България при поръчки над 100 лв!
18.90лв.
За поръчки: 0875 / 322 000 НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ
3.0/5 9 оценки

ДИАНОРМ таблетки * 120 ТОШКОВ

Как действа?

Дианорм е билков продукт за стомашно-чревни разстройства. Той съдейства за успокояването на стомаха и червата и допринася за нормализиране на дефекацията. Продуктите на д-р Тошков оказват изключително добро въздействие при всички стомашни разстройства, състояния на диарии, съпроводени с болки, спазми и слуз в изпражненията, в т.ч. ентероколит, улцерозен колит и хранителни разстройства с помощта на Дианорм.

Как и защо е създаден ДИАНОРМ?

Хранителните разстройства се случват много по-рядко от хроничния запек, но те много трудно се контролират. Тогава организмът губи много важни микроелементи и течности, което в много от случаите нарушава баланса на метаболитите и течностите. Причината за тези разстройства е в промяната на нормалната чревна флора, нарушения чревен тонус, свързано с вегетативната нервна система и задължително влошаване на чернодробната функция. Всичко това се открива от д-р Тошков при ирисдиагностиката. Затова профилактиката на тези заболявания трябва да бъде комплексно. Дианорм не е просто комбинация от запичащи билки, а специален комплекс от билки, които съдействат за подобряване функцията на черния дроб и нормализирането на чревната флора, оказват благоприятен ефект върху нервната система и допринасят за ограничаването на хранителните алергии.

Как и колко може да се приема?

Дианорм се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза е 3 по 1 таблетка дневно. Благоприятното действие на Дианорм се проявява след 2-та седмица на приема. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 4 - 5 месеца).

Състав /1 табл. в мг./

 • Ябълков пектин E 440 - 27 мг;
 • Цариче - 27 мг;
 • Очанка - 27 мг;
 • Мента - 27 мг;
 • Живовлек - 27 мг;
 • Очиболец - 32 мг;
 • Пача трева - 32 мг;
 • Подъбиче - 37 мг;
 • Летен дъб - 37 мг;
 • Инулин - 175 мг;
 • Жълт кантарион - 26 мг;
 • Резене - 26 мг.

Билките, които се използват в Дианорм, са с доказан произход и най-високо качество в България. Събирани са в най-чистите райони на България - планините Родопи, Рила, Пирин и Стара Планина. Те са подготвени за максимално лесен прием от всеки пациент. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и стабилизатори.

Какво е Инулин и как действа ?

Инулин - важна съставна част в изработването на билковия продукт, който е натурален извлек от растението цикория. Инулин е пребиотик който подпомага развитието на Bifidus бактериите в храносмилателния тракт. Когато човек приема инулин повишава за 14 дни с 70 % количеството на Bifidus бактериите и подобрява с 50 % усвояемостта на микроелементите калций, магнезий и желязо.

Има ли нежелателни и странични ефекти?

Дианорм няма нежелателни и странични ефекти. Продуктът се предлага на пазара от 10 години и поносимостта към него е доказано положителна. Предозиране на Дианорм не може да се получи. Дианорм не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.

Възможно ли е комбинирането с други лекарствени средства или билки?

Дианорм може да се комбинира с всички назначени продукти от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате. Когато д-р Тошков предписва на своите пациенти, той използва следните комбинации:

 • При ентероколит без кървене - Дианорм + Лакторея + Гастринорм;
 • При ентероколит с кръв в изпражненията - Дианорм + Хемофикс + Пективит С;
 • При хранителни алергии - Дианорм + Пективит С + Хепатостим;
 • При улцерозен колит - Дианорм + Гастринорм + Пективит С.

Къде се произвежда?

ДИАНОРМ се произвежда във фабриката за билкови продукти на „Томил Херб" ООД, гр. Септември - България. Фабриката отговаря на всички европейски изисквания за производство на хранителни добавки. Притежава сертификатите ISO 9001:2000 и ISO 22000:2005 HACCP. В момента тече сертификация за контрол и производство на BIO продукти (биологично чисти). Във фабриката работят 42 високо квалифицирани специалисти.

Фабриката на „Томил Херб" ООД притежава собствена система за пречистване и стерилизация на билките, както и микробиологична и физикохимична лаборатории. Цикълът на производство е затворен и напълно автоматизиран.

Продуктите се проследяват от събирането на билката, през производството, до краен продукт. Качеството и всички полезни действия на билковите продукти се контролират непрекъснато, като най-голямата гаранция за това са покритите изисквания по ISO 9001:2000 и ISO 22000:2005 HACCP.

Опаковка: 120 таблетки.

Производител: България.

Подобни продукти на ДИАНОРМ табл. * 120 ТОШКОВ

ДИАНОРМ табл. * 120 ТОШКОВ е свързан към

ДИАНОРМ табл. * 120 ТОШКОВ (DIANORM tab. * 120 TOMIL HERB), цена и информация
Нов код
ОТКАЖИ
© 2007 - 2019 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на онлайн магазин от Valival