Лекарства за лечение на заболявания на храносмилателна система

144 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

В тази категория може да намерите голямо разнообразие от продукти за лечение на заболявания на храносмилателната система.

Медикаментите тук се отпускат по рецепта и се изписват единствено от лекар. Те се използват в лечението на редица инфекциозни и възпалителни заболявания на храносмилателната система,  в това число на задстомашната жлеза, черния дроб и жлъчката.

Лекарствата за лечение на възпалителни заболявания на червата се използват за лечение на хронични заболявания като болест на Крон, улцерозен колит и проктит.

Медикаментите при гадене и повръщане се използват като част от лечението на  различни инфекциозни заболявания, вестибуларни проблеми, болест на пътуването, химиотерапия и лъчетерапия и други.

Лекарствата при диария регулират чревната перисталтика и се борят с храносмилателни разстройства с инфекциозен или неинфекциозен произход.

Лекарствата за лечение на заболявания на задстомашната жлеза се използват при проблеми и невъзможност за производство на храносмилателни ензими от панкреаса.

Лекарствата за лечение на запек се използват при забавена перисталтика и за прочистване на червата преди хирургична интервенция или изследване.

Тези при киселини и рефлукс намаляват киселинността на стомаха и облекчават симптомите на парене и болката.

Медикаментите при функционални стомашно-чревни нарушения се използват при диария и запек, които не са свързани с конкретно заболяване.

Лекарства за лечение на чернодробни и жлъчни заболявания се използват като част от терапията на различни заболявания като хепатит, цироза, мастна дегенерация, камъни в жлъчката и други.

Тези за лечение на чревни инфекции се използват при различни инфекциозни заболявания на храносмилателната система или за предпазване на инфекция след хирургична интервенция.

Лекарствата за лечение на язва и гастрит се използват за намаляване на киселинността на стомаха и борба с инфекциозни причинители като Helicobacter pylori

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook