Самозалепващи пластири с подложка

133 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Тук ще откриете различни видове самозалепващи се пластири с подложка. Едни от тях са за следоперативно приложение, както и за третиране на големи рани.

Те намаляват риска от развитието на инфекции, благодарение на антибактериалните им свойства. Самозалепващите пластири за изработени от мека и гъвката материя, която пропуска въздух и позволява на кожата да диша. Залепят се бързо, а отстраняването им е лесно и безпроблемно.

Някои от самозалепващите се пластири с подложка се използват за защита на ежедневни наранявания – одрасквания, порязвания, охлузвания и други. Необходимо е да почистите наранената зона и да я подсушите, преди да поставите пластирите. Те трябва да се подменят ежедневно, или по-често, ако е необходимо.

Предлагаме и силноабсорбиращи пластири, които се използват за лечение на умерено до силно секретиращи рани. Те не залепват към засегнатата зона и позволяват на кожата да диша.

Тук ще откриете и самозалепващи пластири за първа помощ. Те се залепят добре към кожата, но не и към раната. Имат силно абсорбиращо действие, гъвкави и дишащи са. Пластирите издържат на влага и предпазват раната от замърсявания.

В раздела има и пластири, специално създадени за деца.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook