Продукти за устна хигиена

1198 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Всекидневната устна хигиена е изключително важна за вашето здраве. За целта се нуждаете от надеждни продукти, които да се грижат и да защитават както зъбите, така и венците. 

При нас ще откриете голямо разнообразие от води за уста с антибактериален ефект. Те са специално създадени за борба с проблеми като пародонтит, кариеси, натрупване на плака. Някои от водите ще ви помогнат за избелване на зъбите, а други са специално предназначени за деца и техните чувствителни зъби. Всички води за уста оставят приятно и свежо усещане в устата след използването им.

Ако искате винаги да имате свеж дъх, можете да използвате освежители за уста, които са в удобни опаковки и можете да си носите навсякъде със себе си.

Конците за зъби са необходими за по-прецизно почистване на междузъбното пространство. Техните влакна нежно почистват и най-труднодостъпните места, без да дразнят венците. Те предотвратяват появата на кариеси и гингивит, и се грижат за здравето на зъбите.

Пастата за зъби е основното почистващо средство за устната кухина. Тук ще откриете различни видове – пасти за зъби против плака, пародонтит, кариеси, избелващи пасти, както и специално създадени за деца. Те имат антибактериално действие, защитават емайла и се борят с лошия дъх. Някои от пастите за зъби са хомеопатични, а други са предназначени за чувствителни зъби и са с натурален състав.

Пастите за зъби вървят ръка за ръка с четките. От техния вид зависи как ще почистите зъбите си. Предлагаме четки с меки, средно твърди и твърди влакна – софт, медиум и хард, които позволяват различна степен на почистване. Някои от тях са с чупещи се глави, което позволява достигане до междузъбното пространство.

Интерденталните четки за зъби са много по-фини и предлагат максимално добро почистване. Те са особено подходящи, ако носите шини или брекети, или пък сте с импланти.

Електрическите четки за зъби осигуряват по-добро почистване от механичните. Те имат няколко режима на работа и сензор за натиск, което ви позволява да контролирате почистването. За тях предлагаме и резервни глави, които е добре да се сменят на 3-4 месеца.

Всеки би искал да има бяла усмивка, за целта можете да използвате различни системи и методи за избелване на зъбите.

Гел-шините успешно премахват петата и оцветяването от зъбите, което най-често е причинено от кафе, чай, червено вино и цигари. Могат да се използват в домашни условия. Предлагаме още: капки, пудра, прах, гел, писалки, ленти и дори четки за зъби за избелване, които възвръщат естествената белота и сияен вид на усмивката!

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook