0 продукта

е-Аптека

МАС СРЕБЪРНА ВОДА солуцио 100 мл.

МАС СРЕБЪРНА ВОДА солуцио 100 мл. - изображение
Цена:  4.20 лв.

МАС СРЕБЪРНА ВОДА солуцио 100 мл.

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА
РИОКОЗ-92ХД-110/2011 г.

Някои от най-здравословните храни, към които безспорно се причислява и морската риба, съдържат значителни количества сребро. Допреди няколко десетилетия са се използвали сребърни съдове и посребрени резервоари, в които водата се е запазвала дълго време с добро качество. С напредването на науката и технологиите стана възможно производството на колоидно сребро, което е с по-висока ефективност за целта. Това са всъщност микрочастици от металическо сребро, които не се утаяват, защото отрицателните им електрически обвивки ги поддържат в равновесно състояние. Среброто е високоефективно срещу над 650 патогенни бактерии, гъбички и вируси. То блокира жизненоважни системи в дихателните вериги на патогенните микроорганизми и те загиват. Колоидното сребро не е токсично и подлежи на очистване по механизмите на естествения му кръговрат в организма. Срещу него не може да се изгради резистентност. В подкрепа на неговата висока ефикасност и безвредност може да се посочи и факта на използването му за пречистване на питейната вода за космонавтите на Русия и САЩ.

Какво представлява "Сребърна вода М.А.С"?
Това е оптимална концентрация на колоидно сребро в дестилирана вода. Оригиналната технология на производство с използване на дестилирана вода, гарантира чистота на продукта и липса на сребърни соли. Размерът на колоидните сребърни частици позволява проникването им през клетъчната мембрана на патогенните микроорганизми, поради което се засилва многократно ефектът на среброто.

Как се прилага "Сребърна вода М.А.С"?
По 1 супена лъжица (15 ml) разредено с 2 супени лъжици (30 ml) вода 3 пъти на ден преди хранене. Приема се в продължение на 20 дни. След интервал от 10 дни процедурата може да се повтори, като се приема в продължение на 1 седмица сутрин, обед и вечер на гладно по 1 чаена лъжичка по описания вече начин и да се продължи още 3 седмици с един прием дневно - сутрин на гладно.
Този начин на употреба влияе благоприятно върху функциите на различни органи и системи в човешкия организъм. Съдейства за укрепване на имунната система. Препоръчва се като общоукрепващо средство с добро влияние върху чревната микрофлора и спомага за поддържане на оптималната функция на стомаха и бъбреците.

Състав:
Дестилирана вода и колоидни сребърни частици.

Противопоказания: Няма данни.
Колоидното сребро няма токсична доза.
Всяка партида се подлага на анализ с атомно-емисионен спектрометър с индуктивно свързана плазма с висока разделна способност.

Внимание:
Продуктът е хранителна добавка, а не лекарствено средство.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Съхранение:
На тъмно, при стайна температура!
Разклати преди употреба!

Опаковка: 100 ml (10 μg/100 ml).

Производител: "АРТКОМ" ЕООД, България.

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас по следните начини:
  • На телефони: 042 605 300, 0893 376 735.
    Понеделник - Петък, от 9.00 до 17.30 часа
  • Като ни пишете на електронната поща (натиснете тук)
Оцени страницата и я сподели с приятели
12345 3.5, 93 Гласа
Сподели в Facebook
Коментирай във Facebook

!. forum.framar.bg

Споделете вашето мнение, задайте въпрос или отворете дискусия за "МАС СРЕБЪРНА ВОДА солуцио 100 мл." във форума.

?. www.framar.bg:

Коментирайте "МАС СРЕБЪРНА ВОДА солуцио 100 мл."
--- 23 скрити --- Прочети всички тук

24. www.framar.bg отговаря: (2014-03-11 13:00:59)

Flextape

Здравейте! Бих искала да попитам може ли сребърната вода да се ползва от дете на 3г. - при хрема и за пиене - за укрепване на имунната система? Благодаря!

Да, би могло, но по лекарско предписание.

25. Биляна: (2014-03-12 13:25:47)

Здравейте, искам да попитам при правенето на вагинални тампони със сребърна вода, така директно ли се напояват или сребърната вода се разрежда? Слагам си я в носа за лечение на синуит и малко ми щипе, затова се чудех как се ползва при вагинално приложение. Благодаря!

26. www.framar.bg отговаря: (2014-03-12 14:24:49)

Биляна

Здравейте, искам да попитам при правенето на вагинални тампони със сребърна вода, така директно ли се напояват или сребърната вода се разрежда? Слагам си я в носа за лечение на синуит и малко ми щипе, затова се чудех как се ползва при вагинално приложение. Благодаря!

Може да се консултирате с нашите специалисти по акушерство и гинекология във форума на фрамар.

27. Ива: (2014-09-07 18:54:14)

Как да използвам външно при акне?

28. www.framar.bg отговаря: (2014-09-08 13:16:04)

Ива

Как да използвам външно при акне?

При акне - сребърна вода се използва няколкократно през деня като лосион.

Кърменето на обществени места – естествено, допустимо или неприемливо?

Майката има право да кърми детето си независимо от възрастта му когато и където пожелае, без разголването й да се отъждествява с форма на ексхибиционизъм. Собствениците на търговския комплекс следва да бъдат осъдени и да платят обезщетение.
Кърменето на обществени места не подлежи на коментар, когато майката се стреми да запази интимността на този акт встрани от чуждите погледи като наметне себе си и бебето с шал. Искът на БХК не следва да бъде удовлетворен.
Кърменето на бебето и детето извън дома е редно да се практикува в уединението на специални помещения, предназначени за хранене и преобличане. Майката основателно е била помолена да преустанови храненето на детето си, щом не желае да завоалира процеса.
Не само тютюнопушенето, но и кърменето на обществена места трябва да бъде забранено.

Бюлетин

Промоции.

Актуални продукти.

Информация и новини.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.