0 продукта

е-Аптека

АРКОЛ СРЕБЪРНА ВОДА сол. 100 мл.

АРКОЛ СРЕБЪРНА ВОДА сол. 100 мл. - изображение
Цена:  4.30 лв.

                                „МАС" СРЕБЪРНА ВОДА                                     

Според нобеловия лауреат проф. Зейнер, приемането на оптимални количества сребро може да се сравни с включването на втора имунна система. Някои от най-здравословните храни, към които безспорно се причислява и морската риба съдържат значителни количества сребро. Допреди няколко десетилетия са се използвали сребърни съдове, посребрени резервоари за вода. С напредването на науката и технологиите стана възможно производството на колоидно сребро, което е с още по-висока ефективност. Това са всъщност микрочастици от металическо сребро, които не се утаяват, защото отрицателните им електрически обвивки ги поддържат в равновесно състояние. В подкрепа на неговата висока ефективност и безвредност може да се посочи и факта на използването му за пречистване на питейната вода за космонавтите и на Русия и на САЩ, като между 23 предложени варианта в американската космическа програма изборът е паднал именно върху среброто.

Какво представлява сребърна вода ,,Мас"?
Това е оптимална концентрация на колоидно сребро в дестилирана вода. В чистата среда на дестилираната вода няма опасност от образуване на сребърни соли, ефективността на среброто
многократно се увеличава.

Как се прилага ,, Мас "сребърна вода ?
Локално приложение:
При хрема - 4-6 пъти дневно се накапват по 3-4 капки в ноздрите. Може по-често и по повече капки, няма опасност от предозиране. При възпалено гърло, 4-5 пъти дневно съчетано с гаргари. При афти - жабурене с 1-2 чаени лъжици, няколкократно през деня. При акне - сребърна вода се използва няколкократно през деня като лосион. При бяло течение - напояват се вагинални тампони и се поставят
вечер. При повърхностни рани, изгаряния, обриви - за промивки и компреси.

Вътрешно приложение:
Приема се преди ядене 3 пъти на ден по 1 супена лъжица в 20-30 гр. вода (за деца 1 чаена лъжица в 20-30 гр. вода) в продължение на 20 дни. След интервал от 10 дни процедурата може да се повтори. В продължение на 1 седмица да се приема сутрин, обед и вечер на гладно по 1 чаена лъжичка по описания вече начин и още 3 седмици да се продължи с един единствен прием сутрин на гладно, на чиста уста. Този начин на употреба е ефикасен при дуоденални язви (най-често предизвикани от Наliobacter руlori), чревни дисбиози след антибиотични курсове, афтозни стоматити, гъбични инфекции, дванадесетопръстника, хронични гастрити, секреторни неврози с увеличено отделяне на жлъчен сок, ентерит, колит, холицистит, панкреатити, бъбречни болести, артрит, остеопороза, остеомиелит, диабет, подагра, алергии. При възпаление на ушния канал се прилага 3-4 капки в ушите.

Инхалации:
Най-добри резултати се получават чрез ултразвуковите инхалатори. Може да се използва самостоятелно или в съчетание с билкови настойки.

Тази форма на приложение е ефикасна при остри и хронични бронхити, фарингити, ангини, спадане на гласа и пр.

При хепатит А, В, С, приема се по три пъти на ден 2 супени лъжици в 50 гр. вода преди ядене в продължение на 3 седмици, 1 седмица се почива, след което процедурата се повтаря.

Употребата на Сребърна вода не отменя лекарските предписания.

Противопоказания:

Няма данни.

Среброто няма токсична доза!

Съхранение:

На тъмно! Разклати преди употреба!


Производител: България                                                                    

Изображение 2 към продукта АРКОЛ СРЕБЪРНА ВОДА сол. 100 мл.
За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас по следните начини:
  • На телефони: 042 605 300, 0893 376 735.
    Понеделник - Петък, от 9.00 до 17.30 часа
  • Като ни пишете на електронната поща (натиснете тук)
Оцени страницата и я сподели с приятели
12345 3.5, 93 Гласа
Сподели в Facebook
Коментирай във Facebook

!. forum.framar.bg

Споделете вашето мнение, задайте въпрос или отворете дискусия за "АРКОЛ СРЕБЪРНА ВОДА сол. 100 мл." във форума.

?. www.framar.bg:

Коментирайте "АРКОЛ СРЕБЪРНА ВОДА сол. 100 мл."
--- 23 скрити --- Прочети всички тук

24. www.framar.bg отговаря: (2014-03-11 13:00:59)

Flextape

Здравейте! Бих искала да попитам може ли сребърната вода да се ползва от дете на 3г. - при хрема и за пиене - за укрепване на имунната система? Благодаря!

Да, би могло, но по лекарско предписание.

25. Биляна: (2014-03-12 13:25:47)

Здравейте, искам да попитам при правенето на вагинални тампони със сребърна вода, така директно ли се напояват или сребърната вода се разрежда? Слагам си я в носа за лечение на синуит и малко ми щипе, затова се чудех как се ползва при вагинално приложение. Благодаря!

26. www.framar.bg отговаря: (2014-03-12 14:24:49)

Биляна

Здравейте, искам да попитам при правенето на вагинални тампони със сребърна вода, така директно ли се напояват или сребърната вода се разрежда? Слагам си я в носа за лечение на синуит и малко ми щипе, затова се чудех как се ползва при вагинално приложение. Благодаря!

Може да се консултирате с нашите специалисти по акушерство и гинекология във форума на фрамар.

27. Ива: (2014-09-07 18:54:14)

Как да използвам външно при акне?

28. www.framar.bg отговаря: (2014-09-08 13:16:04)

Ива

Как да използвам външно при акне?

При акне - сребърна вода се използва няколкократно през деня като лосион.

Вярвате ли, че за да осиновиш дете, трябва да платиш пари под масата?

Това са измислици, няма такова нещо, вярвам в справедливата и безкористна социална система.
Може и да има такива неща, но това са единични случаи.
Това е нормална и масова практика.

Бюлетин

Промоции.

Актуални продукти.

Информация и новини.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.