Начало Е-Аптека Козметика Устна хигиена Четки за зъби Интердентални TEPE ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ТЕПЕ ИНТЕРДЕНТАЛНА ANGLE 0.7 мм. * 6

ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ТЕПЕ ИНТЕРДЕНТАЛНА ANGLE 0.7 мм. * 6

Арт. #30058168
9.60 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 1 глас
Виж всички от TEPE ›Виж всички Интердентални четки за зъби ›

ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ТЕПЕ ИНТЕРДЕНТАЛНА ANGLE 0.7 мм. * 6

Фирма ТеРе има дългогодишна традиция в разработването на продукти за превантивна дентална грижа със специално внимание върху интерденталното почистване. 
Използването на интердентални четки е доказано най-ефикасния начин за отстраняване на междузъбната плака. Четките на ТеРе са разработени в сътрудничество с дентални специалисти като гаранция за максимална ефикасност, удобство и качество. 

Богатият асортимент предоставя вариант за всеки:

  • Няколко размера;
  • Избор на дължина и ъгъл на дръжката;
  • Различни текстури на влакната;
  • Цветово обозначаване за лесно разпознаване на размера;
  • Дръжки, изработени от рециклируем полипропилен.

Важно!
Важно е да изберете правилния размер. Четката никога не трябва да се поставя в междузъбното пространство със сила.
Всички размери и модели притежават пластина с пластмасово покритие за нежно почистване.

Съответствие със стандарта ISO
Интерденталните четки на ТеРе се тестват постоянно за качество и издръжливост, а продуктите покриват всички изисквания на международния стандарт за ръчни интердентални четки: ISO 16409:2006 Amd1:2010.
Според този ISO стандарт има осем категории за размер на четката 0-7. Размерите на четката са въз основа на измерването на най-малката дупка, в която може да влезе четката, диаметър на дупката, PHD.
Използването на интердентална четка като допълнение към нормалното миене на зъби с четка отстранява повече зъбна плака, отколкото само миенето с четка и е по-ефикасно, отколкото използването на конец за зъби или клечки за зъби за отстраняването на зъбната плака. Според изследванията, използването на интердентални четки има положителен ефект върху плаката, кървенето и дълбочината на зъбните джобове.

ТеРе Angle е разработена за контролирано и удобно интердентално почистване. Снабдена е с извита под ъгъл глава на четката за по-добър достъп, особено между задните зъби и откъм небцето и езика. Дългата плоска дръжка предоставя стабилно и ергономично захващане. TePe Angle е добър избор за всички, които предпочитат по-дълга дръжка или за лица с намалени двигателни способности.
За достигане до тесните и по-широки междузъбни пространства TePe Angle се предлага в шест цветово обозначени размера, които са същите като при нормалната гама на интердентални четки ТеРе. Всички четки притежават пластина с пластмасово покритие за нежно почистване.

Характеристики:

  • Малка, извита под ъгъл глава на четката за максимален достъп;
  • Дълга плоска дръжка за стабилно захващане;
  • Пластина с пластмасово покритие за безопасно ползване;
  • Шест цветово обозначени размера.

Размер: 4 (0.7 mm).

Опаковка: 6 броя.

Производител: TePe Munhygienprodukter AB, Швеция.

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ТЕПЕ ИНТЕРДЕНТАЛНА ANGLE 0.7 мм. * 6

КОМЕНТАРИ КЪМ ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ТЕПЕ ИНТЕРДЕНТАЛНА ANGLE 0.7 мм. * 6

ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ТЕПЕ ИНТЕРДЕНТАЛНА ANGLE 0.7 мм. * 6 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЛюбопитноЛеченияЗдравни съветиАлтернативна медицинаСнимкиНовиниИсторияХранене при...СпециалистиМедицински изследванияПроизводителиЛайфстайлЗдравни проблемиНормативни актовеСпортНаправления в медицинатаСоциални грижиОрганизацииЗаведенияБотаника