Начало Е-Аптека Козметика Грижа за кожата Лице Кремове Против бръчки WHERTEIMAR Hyaluron Eclat Superbe ВЕРТЕЙМАР АНТИ-ЕЙДЖ КРЕМ ЗА НЕЗАБАВНО ПОПЪЛВАНЕ НА БРЪЧКИ 30 мл

ВЕРТЕЙМАР АНТИ-ЕЙДЖ КРЕМ ЗА НЕЗАБАВНО ПОПЪЛВАНЕ НА БРЪЧКИ 30 мл

Арт. #30054259

ВЕРТЕЙМАР АНТИ-ЕЙДЖ КРЕМ ЗА НЕЗАБАВНО ПОПЪЛВАНЕ НА БРЪЧКИ 30 мл.

WHERTEIMAR, създаде уникална козметична линия за лице, базирана на регенериращата и анти старееща сила на една от най-добрите в природата активни съставки: Хиалуроновата Киселина.
Тази изключителна формула на лаборатории WHERTEIMAR, прави линията уникална по своя вид: първата козметична линия, съдържаща хиалуронова киселина с три молекулни тегла, всяко от тях, ориентирано за различен слой на кожата.
Открийте един нов път, за грижа към вашата кожа с Hyaluron Eclat Superbe.
Хиалуроновата Киселина с Ниско Молекулно Тегло е в състояние да се движи по-свободно в дълбоките слоеве на кожата. Това е голямо предимство, тъй като Хиалуроновата Киселина е мощен овлажнител, тя привлича и задържа вода. Това я прави оптимален кожен овлажнител, спомагащ за подхранването на кожата, за задържането на нейната влажност и еластичност.
Хиалуронова Киселина, под форма на Средно Молекулно Тегло, помага на Хиалуроновата Киселина от ВМТ, да навлезе по-лесно в първите слоеве на кожата и има дългосрочно действие. Това я прави, ефективно средство, при терапии за зряла кожа.
Хиалуроновата Киселина, под форма на Високо Молекулно Тегло, предлага невероятни резултати, още след първото нанасяне. Тя действа като незабавен пълнител за бръчки и задържа водата на повърхността на кожата за минути.

АНТИ-ЕЙДЖ КРЕМ ЗА НЕЗАБАВНО ПОПЪЛВАНЕ НА БРЪЧКИ (Creme Eclat Final)
Крем за домашни грижи с мигновено запълващ ефект и тройно действие: незабавно попълващ ефект, средносрочно въздействие и продължително противостареещо действие.

Съдържа: Хиалуроновата Киселина с Високо Молекулно Тегло (ВМТ), Соев протеин, Ретинол, Колаген и Хидролизиран пшеничен протеин.

Активни съставки:

  • Хиалуронова киселина. Хиалуроновата киселина е в изобилие в дермата на младата кожа, но нивата на това важно съединение, намаляват с възрастта. Хиалуроновата киселина, придава на кожата обем, чрез задържане на водата в нея. С напредването на възрастта, обаче кожата губи от своя младежки вид и обем. Кожата се състои от три слоя: епидермис, дерма и подкожна тъкан. Епидермисът е външният слой на кожата и той функционира като бариера за външната среда. Вторият слой от кожата е дермата, която съдържа конструктивни елементи и съединителна тъкан. Долният слой на кожата е подкожната тъкан, в която се съдържат мастните клетки. Здравословното състоянието на този долен слой е това, което прави кожата да изглежда пухкава и плътна. С възрастта, епидермалните ни клетки, се редуцират и стават по-малко компактни. Това води до намалена функция на ефективната бариера - задържане да влага в кожата. Нивото на хиалуронова киселина е ключов фактор за преодоляване на тази тенденция.
  • Ниско молекулно тегло (НМТ). Хиалуроновата киселина с ниско молекулно тегло е в състояние да се движи по-свободно в дълбоките слоеве на кожата. Това е голямо предимство, тъй като хиалуроновата киселина е мощен овлажнител, тя привлича и задържа вода. Това я прави оптимален кожен овлажнител, спомагащ за подхранването на кожата, за задържането на нейната влажност и еластичност. Хиалуроновата киселина, привлича и се свързва с водата, в резултат на което кожата се изглажда и структурира. Това спомага за намаляване появата на фини линии и бръчки и придаване на по-младежки вид.
  • Средно молекулно тегло (СМТ). Хиалуронова киселина, под форма на смт помага на хиалуроновата киселина от вмт, да навлезе по-лесно в първите слоеве на кожата и има дългосрочно действие. Това я прави, ефективно средство, при терапии за зряла кожа, оказваща краткосрочно и дългосрочно действие при активизиране на клетъчното обновяване.
  • Високо молекулно тегло (ВМТ). Хиалуроновата киселина, под форма на високо молекулно тегло, предлага невероятни резултати, още след първото нанасяне. Тя действа като незабавен пълнител за бръчки и задържа водата на повърхността на кожата за минути. Мигновени резултати, запълва мимически бръчки и изразени линии.
  • Колаген. HYALURON ECLAT SUPERBE COLLAGEN, се извлича от соя и боровинки. Колагенът е протеин, съдържащ въглерод, кислород и водород. Възможно е също да е известен като влакнест гликопротеин, чиято роля може да се сравнява с тази на структура или матрица. Колагенът е вид протеин в организма и това е от особено значение за протичане на част от процесите на регенерация на клетките. Разтворен, колагенът съдържа изобилие от вода и малки микро влакна. Използва се специално за анти-ейдж терапии за лице, предвид неговото благотворно влияние върху кожата и способността му да подменя естественият колаген в епидермиса.

Опаковка: 30 мл.

Производител: WHERTEIMAR, Швейцария.

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ВЕРТЕЙМАР АНТИ-ЕЙДЖ КРЕМ ЗА НЕЗАБАВНО ПОПЪЛВАНЕ НА БРЪЧКИ 30 мл

КОМЕНТАРИ КЪМ ВЕРТЕЙМАР АНТИ-ЕЙДЖ КРЕМ ЗА НЕЗАБАВНО ПОПЪЛВАНЕ НА БРЪЧКИ 30 мл

ВЕРТЕЙМАР АНТИ-ЕЙДЖ КРЕМ ЗА НЕЗАБАВНО ПОПЪЛВАНЕ НА БРЪЧКИ 30 мл Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаСерияАнатомияАлтернативна медицинаЛюбопитноЗдравни съветиЛайфстайлБотаникаЛеченияНовиниСпортХранене при...СнимкиПроизводителиХрани и ястияСоциални грижиКлинични пътекиОрганизацииМедицински изследванияНормативни актовеСпециалистиЗаведенияИстория